2777
2789
عنوان

از آدم‌های فقیر بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 107 پست
ثروت یعنی تولید یعنی بهره وری علمینه اینکه طلا ودلار وملک بخری روزبه روز بره بالاتر و بشی پولدار...! ...

عالی گفتین

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

هیچ شرافتی در فقر نیست در برابر درک کردنش مقاومت نکن

واي بر هر عيب‌جوي مسخره‌كننده‌اي! همان كس كه مال را جمع آوري و شماره كرده (بي آنكه حساب مشروع و نامشروع كند). گمان مي‌كند كه اموالش سبب جاودانگی او است! چنين نيست كه او مي‌پندارد، به زودي در حطمه (آتشي خردكننده) پرتاب مي‌شود.»

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که میان حمله میکنند یا خودشون فقیرن یا فقیر ببینن دماغشونو میگیرن روشونو میکنند اون ور 

همین هایی که میگن فقر عیب نیست مهم شعور و فرهنگه موقع شوهر انتخاب کردن و برخوردشون با آدم ها تو واقعیت باید ببینیشون

فقر روحی از فقر مادی بدترهفقیر میشناسم خودش و خانوادش شادترین افرادن و با هم خوشن پولدارم میشناسم زن ...

خدایی کدوم فقیر رو دیدی خودش و خانوادش شاد باشن ببین چرا شعار میدید پول بهترین و قشنگ ترین و مهمترین چیز بعد از سلامتیه و شاید درجه دوم نسبت به سلامتی باشه اما اندازه سلامتی اهمیت داره و اونقدری فرق و اختلاف اهمیتشون نیست 

برای پولدارا آرزوی بد نکن. کلا ارزدی بد برای دیگران کار خوبی نیست در ثانی چرا نظر دیگران و توجه اونا برات مهم هست من یکی از ویژگی هایی که تو خودم پرورش دادم عدم اهمیت نظرات دیگران و چسبیدن به هدف هام هست اخه مردمی که عقل شون به چشم شون هست چرا باید برای من مهم باشند؟ به قول رونالدو اونا اگه فکر کردن بلد بودند یه فکری به حال خودشون میکردند

واي بر هر عيب‌جوي مسخره‌كننده‌اي! همان كس كه مال را جمع آوري و شماره كرده (بي آنكه حساب مشروع و نامش ...

خدایی اینا رو چرا میگید مگه صد سال پیشه که نبینیم تا بیاد در اتشی پرتاب بشن ماها از حسرت مردیم 

من خانوادم فقیر بوده اززندگیم راضیم سلامت روان دارم درصد افسردگیم صفره🙂🙂🙂🙂🥴🥴🥴

خدا جاهای دیگه برام جبران کرده ‌..

دیروز یکی از اساتیدمون حرف خوبی زد سلامت روان وخوشبختی ربطی به جایگاه شغلی نداره یه دکترم میتونه افسرده بی رحم باشه 

الهی به حق پنج تن آل عبا مورد عنایت خدا باشی و هزاران برابر بیشتر از قبل براتون برکت و خوشبختی و امو ...

ممنون م ازدعای زیبات،، الهی که هزارررربرابر این دعای خیر ت به خودت و زندگی تون برگرذه وبشه نور زندگی تون الهی امین الهی امین،، چشم حتمامیخونم مرسی ازت مهربون

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

قطعا همه شما را با چيزي از ترس، گرسنگي، زيان مالي و جاني، و كمبود ميوه‏ ها آزمايش مي‏كنيم و بشارت ده ...

خیلی بیچاره ترینم خیلی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"