2777
2789
عنوان

از آدم‌های فقیر بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 107 پست

هیچ کس فقرو دوست نداره

من ازآدمهای فقیری که تلاشی نمیکنن بدم میاد

طرف میتونه کارکنه تواناییشو داره لااقل به یه سطح از زندگی نرمال برسه ولی تو فقر دست وپامیزنه ولذت میبره حالم بدمیشه ازفقیری که اززندگیش راضی هست بدم میاد

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

من از ادمایی که فکر میکنن بهشون فقر بدهکارم متنفرم

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشتی طرف حالش بده ناراحته ، دلداری صد از صد 😂😂😂

حالش بد باشه دلیل نمیشه بیاد همینجوری به یه عده فحش بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حالش بد باشه دلیل نمیشه بیاد همینجوری به یه عده فحش بده

فحش نداده واقعیت هایی رو گفته که سخته پذیرفتنشون

همون واقعیت تلخ

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

واي بر هر عيب‌جوي مسخره‌كننده‌اي! همان كس كه مال را جمع آوري و شماره كرده (بي آنكه حساب مشروع و نامش ...

عزیزم حدیث در وصف حرام خواری هست 

مگه همه پولدارا حروم خورن

فحش نداده واقعیت هایی رو گفته که سخته پذیرفتنشونهمون واقعیت تلخ

چرا باید بی دلیل از فقرا بدش بیاد؟! 

الان چه واقعیتیه این الان؟! 

هرکسی ممکنه یه روز فقیر بشه 

مگه خوشبختی به پوله؟! 

خیلیا دیگاه دیگه ایی دارن 

شما مگه تو این دنیا زندگی نمی‌کنید؟! 

میتونید چیزیو تضمین کنید؟! 

این دنیا معلوم نیست تا 1 دقه دیگه ش زنده بمونی یا نه 

با یه فوت هر آدمی ممکنه اموالش رو ازدست بده و بشه 

فقیر یا کلی ثروت بدست بیاره و ثروتمند بشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کِی؟؟؟؟همش خرافات و حرفه

ینی چی کی؟! 

چون خودت نشدی و ندیدی دلیل نمیشه که نباشه عزیزم 

این دنیا همینه ممکنه یه دزد کل اموال یه ثروتمند رو بدزده و طرف فقیر بشه یا ممکنه اون فقیر یهویی یه ثروتمندی بخواد بهش کمک کنه و اونم وضعش خوب بشه 

چرا باید بی دلیل از فقرا بدش بیاد؟! الان چه واقعیتیه این الان؟! هرکسی ممکنه یه روز فقیر بشه مگه خوشب ...

اینا تصورات ارمانیه هیچ افتخاری در فقر نیست

چون توی همین جامعه زندگی میکنم میگم

وقتی فقیری کسی برات احترامی قائل نیست راحت کنار گذاشته میشی مردم بهت ترحم میکنن باید خودتو بکشی کنار از همه

باید تلاش کنی از فقر دربیایی دهک اجتماعیت رو عوض کنی چون اینطوری زندگی کردن به نفعت نیست

اینا تصورات ارمانیه هیچ افتخاری در فقر نیستچون توی همین جامعه زندگی میکنم میگموقتی فقیری کسی برات اح ...

کسی نگفت فقیر بودن افتخاره 

میگم فقیر بودن گناه نیست که بخواد متنفر باشی 

درستش اینه از فقر متنفر باشی آدم فقیر چه گناهی کرده مگه 

کسی نگفت فقیر بودن افتخاره میگم فقیر بودن گناه نیست که بخواد متنفر باشی درستش اینه از فقر متنفر باشی ...

چون متنفر بودن از مفاهیم برای مردم سخته متنفر بودن از ادما براشون راحتتره

ممنون م ازدعای زیبات،، الهی که هزارررربرابر این دعای خیر ت به خودت و زندگی تون برگرذه وبشه نور زندگی ...

قربون مهربونیت ممنونم خواهرم.

الهی به حق پنج تن آل عبا بیای همین سایت خدارو شکر کنی و تعریف کنی که اوضاع چندین برابر از قبل بهتر شده.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم