2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم چهار تا بچه زاییده

| مشاهده متن کامل بحث + 8300 بازدید | 197 پست

استارتر مشکل شما اینه که از سلیطه بودن اونا میترسی احتمالا زیادی آروم هستی ولی نترس وگرنه تا اخر عمر باید زجر بکشی بشین با شوهرت صحبت کن بگو میاند بچه اذیت میشه ساعت خوابش بهم میریزه 

از امروزم شروع کن مثلا یکی دو روز به هیچ عنوان در رو باز نکن هر بار یه بهونه بیار بچه خواب بود ،حمام بودم ،خودم خواب بودم ،خونه نبودم و ...خلاصه اول یه روز در میون راهشون بده بعد سه روز یکبار خلاصه فاصله رو هی بیشتر کن تا هم عادت از سر اونا بیفته هم بفهمن همیشه نمیتونن بیاند از سر و صدای خواهرشوهر و مادرشوهرتم نترس با ادم سلیطه باید مثل خودش رفتار کنی وگرنه یه عمر باید بهش باج بدی

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.