2777
2789
عنوان

نمیدونم کی به من گفت بیام تجربی😑

179 بازدید | 11 پست

اینهمه رشته داشتیم من دقیقا اومدم رشته ای ببخشید ولی تا پاره نشی نمیتونی یچیزی قبول شی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هر چیزی که ارزش داشته باشه، سختی های فراوان داره. مگرنه بدون کنکور هم دانشگاه پذیرش داره

تجربی رقابتش خیلی بالاس کنکورشم از همه رشته ها سخت تره

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من پاره شدمدیشب تا نصفه های شب گریه میکردم🥲افسردگی بعد کنکور گرفتم

وای مگه بعد کنکور هم افسررگی داره😐

ارهمثلا من بخاطر دانشگاهشیا پسر داییم ک پزشکی اورده بخاطر شهرشاینام هست دیگه

بخدا کلاتونو بندازین هوا از شر کنکور راحت شدین😂 بقیشم توکل بر خدا

اره اینم هست، حق بهت میدم من خودم کتابامو میبینم حالت تهوع میگیرم😷

من اصلا حوصله نه ده ساعت خوندنو ندارم😪

رشته ای ک قبول شدی ارزششو داره مطمئن باش جای پیشرفت داری