2777
2789
عنوان

رفتار خانواده مادرشوهرم

227 بازدید | 11 پست

من ۴ ماه زایمان کردم خواهرشوهرم دو هفتس زایمان کرده خونه باباشه امشب اومدم سر بزنم دیدم تمام خاله های شوهرم و زنداییاش اومدن چشم روشنی بچه خواهر شوهرم و کادو اوردن در صورتی که هیچ کدوم پیش بچه من نیومدن و کادوهم ندادن بنظرتون حق دارم ناراحت بشم فقط گفتن وای ما نمیدونستیم شماهم اینجایین خیلی سوختم هر چی باشه من اول زایمان کرده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ول کن جبران کنسرم اومده حرصشم خوردماما الان میگم دیونه بودم دونه دونه دارم جبران میکنم🙂‍↔️گله ای ...

مادرشوهرم اگر با دخترش انجام داده بودن حتما گله میکرد از بس فقط دخترش مهمه براش 

نه ول کن جبران کنسرم اومده حرصشم خوردماما الان میگم دیونه بودم دونه دونه دارم جبران میکنم🙂‍↔️گله ای ...

پا نمیزارم خونه هاشون دیگه بی عرضه ها من معطل پول نیستم حس میکنم کوچیک شدم

پا نمیزارم خونه هاشون دیگه بی عرضه ها من معطل پول نیستم حس میکنم کوچیک شدم

ادم پول نمیخواد که درسته

همونجور که خاله ی خواهرشوهرته خاله شوهرتم هستن بخاطر شوهرت باید می‌اومدن

نه نرو من که واقعا با دنیا اومدن بچم دنیا اومده دستم میفهم چی به چیه  جبرانم میکنم