2777
2789
نه عزیزم مگه میشه از مادر شوهر ام و خواهر شوهر ام همسرم اجاره بگیره خط قرمز اش خانواده اش هستن

یجوری میگید انگار ادم موظفه به داماد خونه مفتی بده

حالا مادرشوهر یه چیزی ولی خواهر؟!

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بستگی به اخلاقت داره که بتونی هر حرفی رو تحمل کنی 

به هر حال وقتی تو یه ساختمون  باشی بیشتر همدیگرو می‌بینید و بیشتر هم صحبت میشید و صد در صد یه کدورتهایی هم بینتون پیش میاد 

بعضی‌ها تحمل ندارن و زود از کوره در میرن  و زود بی احترامی میکنن بعضیها هم نمیتونن در این شرایط از خودشون دفاع کنن پس ترجیحشون اینه که خونه جدا داشته باشن

اگر شوهر آدم مسولیت پذیر باشه مستاجری اصلا سخت نیست فقط باید مدیریت کنی و هر ماه یه مقدار کرایه خونه بپردازی همین

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶سال با مادرشوهر زندگی کردم..خیلی عذاب دیدم..آثار مخرب اون برهه از زندگیم هنوز تو وجودم هست..بدترین دوران عمرم بود..الان ۵ساله جدا شدم ازشون..اما بازم آزارم میدن وقتی میبینمشون.البته مادر شوهر خواهرشوهرای من از اون سلیطه ها و بی حیاهای روزگارن..کلا معروفن تو شهرمون به بد دهنی و آزار دادن

25 سالم هست خوب من نمیتونم بگم چرا چون همسرم خانواده اش هستن و وقتی وضع مالی اش خوبه میگه وظیفه ام ه ...

چه اشکال داره وقتی از شما کم نمیزاره به اونا هم برسه. بالاخره همون مادر بزرگش کرده و به اینجا رسیده.اگه اذیت نکنن خب با هم توی خونه باشید.اینجا تا دل شما چرک نکنن و جنگ الکی بین شما راه ندازن ول کن نیستن اونوقت میان از مادرشوهر بدشون میگن!

ببین عزیزم من اجازه نمی‌دم از همچی من با خبر بشن و بخواهن دخالت کنن اینا فقط شوهرم تریاک می‌کشه بعضی ...

"ببین عزیزم من اجازه نمی‌دم از همچی من با خبر بشن"

چقدر این جمله به دلم نشست

همین دیگه اگه کسی خودش خیلی چیزا رو تو چش و چال بقیه نکنه اونطرف از کجا میتونه بیاد دخالت یا حسادت کنه و چشم زخم و.....

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

همش به شوهر نگاه می کنه جنم داشته باشه بین زن و خانوادش تعادل برقرار کنه یه روانشناسی می گفت مرد باید مثل در خانه باشه  و اجازه نده خانوادش از دیوار و پنجره حمله کنن به زن و بچش همچین چیزی🥴 فک‌کنم دکتر حبشی بود

استارتر بگو اونجا رو بدن رهن و اجاره، پولش رو بدن به شما تا شما برید مستاجری،اینطوری کدورتی هم پیش نمیاد 

من الان خودم ۳ساله بالای مادرشوهرم میشینم،خیلی آدمای خوبین ولی ای کاش دور بودم  

من‌نمیتونم‌ کم‌ بخورم همم‌ بستگی به اخلاق داره دیگه

من ۷ سال تو یه خونه بودم باهاشون تا تونستن اذیتم کردن 

افسردگی گرفته بودم مادرشوهرم فوت شد پدرشوهرم میخواست زن بگیره ما زو از خونه بیرون کرد رفتیم مستاجری 

دیگه همش این خونه اون خونه بودیم تو سن ۴۰ هنوز مستاجرم 

جاریام اومدن نشستن خونه پدرشوهرم خونه ۱۷۰ متری دیگه بلندم نمیشن  خونه رو هر جور دوست داشتن برا خودشون درست کردن

پدرشوهرم زن گرفت از اونجاییکه با هیچکه نمیسازه الان زنم نداره

الان جاریام اصلا مادرشوهری به خود ندیدم 

من بدبختو چقدر اذیت کرد راضی نمیشم هیجوقت

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نه در آمد بالایی داریم، نه خونه داریم.

ولی از زندگی در کنارشان آنقدر زجر کشیدم که راضیم تو چادر زندگی کنم، اونجا برنگردم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

استارتر بگو اونجا رو بدن رهن و اجاره، پولش رو بدن به شما تا شما برید مستاجری،اینطوری کدورتی هم پیش ن ...

فکر کن یک درصد این کارو بکنن 

پدرشوهرم از ما اجاره میگرفت

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

يك خانم ايراني وقتي ميخواد خودش گول بزنه😉

من از اول تاپیک خوندم و پیامی هنوز نذاشتم.. ولی استارتر هرکی هرچی گف نه ب اخلاق طرف بستگی داره... تلاش داره بگه این کار من ک میخام برم اونجا کار خوبیه.. اینهمه ادم اومدن گفتن تجربه داشتیم بد بودن... یعنی اینهمه خانواده شوهر بد بودن فقط خانواده خواستگار ایشون فرشتن

💙♥💜