2777
2789
نه دیگه عزیزم کجا پس میده حتی منت ام داره چرا شوهرم ساعت هشت صبح نریخته ده صبح ریخته دعوا می‌کنند با ...

دیگه برتر گریه نکن جلوشو بگیر چون این گریه ها مریضی چند سال دیگه ست که میگن از اول مریض بود نمی کنم حرص دادیم مثل مادر من که از وقتی بیاد دارم با یه مریضی داره دست و پنجه نرم میکنع چون همیشه ذهن ناآرامی داشته و فکر می‌کرده در حق خودش و بچه هاش اجحاف شده

با همسرت حرف بزن . همین حرفهایی که گفتیم لحنت خیلی مهمه . تصویر آینده رو جلوی روش بزار . بگو به من و ...

خوب اگه اینارو بهش بگم و بگه منکه چنتا ماشین سنگین دارم و چنتا ام شریک هستم ربطی به پیری و جوانی من نداره من درآمد خودم دارم چی بگم ؟ اگه بگه من که پشتوانه امو محکم کردم خیال ام راحت هست چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اینطور نیست پدر نداره شوهرم به خاطر همین اینطوری خانواده اشو حمایت می‌کنه و هواشون داره

😄 شما متوجه نشدی چی گفتم 

گفتم اختلال پدر خواندگی !!!!

یه جور مشکل روحی و شخصیتی هست که از بچگی شکل می گیره 

و اکثرا کسایی دچارش میشن که یا پدر نداشتن از کودکی و نوجوانی یا پدر خوب و حامی نداشتن برای خانواده! 

اینها وظیفه خودشون می دونن که به بقیه خدمت کنن حتی شده به فیمت پاشیدن زندگی خودشون !

یکم تو. نت در مورد این  اختلال تحقیق کن خیلی کمکت می کنه

دیگه برتر گریه نکن جلوشو بگیر چون این گریه ها مریضی چند سال دیگه ست که میگن از اول مریض بود نمی کنم ...

هوف آخه عزیزم من به شوهرم بگم میگه من پشتوانه ام محکم کردم چنتا ماشین سنگین دارم و چنتا ام شریک هستم چی بگم 

دختر مردم چرا بیاد لگن بگیره برا اونا 😑😑😑😑😑😑😑عجبببببببببببببببببببخوبه حداقل رو سیاه شدن اصن ...

نمی دونم والا ...

مثلا مادرش سرما می خوره و یا ... می ره تو اتاق در حالی که درباز هست به دختراش نیگه برام شیاف بزارید !

زن حسابی مگه دستت قطع شده نمی تونی !°

خییلی ادا و اصول داره مادرش 

قشنگ خم میشه .. بارها و بارهااا پشم و پیلش رو دیدم 

خوب اگه اینارو بهش بگم و بگه منکه چنتا ماشین سنگین دارم و چنتا ام شریک هستم ربطی به پیری و جوانی من ...

نه دیگه از بابای من که محکم تر نیست کارگر برای روز  ۱۰۰ تومن حقوق می‌گرفته سال ۶۴ پدر من روزی ۲۰۰۰ تومن درآمد داشته .... زندگی خیلی نامرده!. بهش بگو بگو ۱۲  روز جنگ شد مملکت کن آیکون شد ما مگه حال فردامون و می دونیم . زبون من لال فردا یکی مون یه چیزی ش شد همه چی رو باید بخاطرش بفروشیم مملکت جا بجا شد هر بهاری یه پاییزی داره همیشع که اینجوری نمی مونه 

باشه عزیزم ممنون از راهنمایی ات خیلی لطف کردی تشکر ممنونم

از دستم حس می کنم ناراجت شدی عزیزم 

چون همسر منم دقیقا این مشکل رو داشت به اضافه خودشیفتگی .... 

می تونم درک کنم که چه شرایطی ممکنه داشته باشی . 

نه دیگه از بابای من که محکم تر نیست کارگر برای روز ۱۰۰ تومن حقوق می‌گرفته سال ۶۴ پدر من روزی ۲۰۰۰ ت ...

خیلی ممنون ام عزیزم تشکر لطف کردی عزیزم ممنونم از راهنمایی ات تشکر فراوان 

از دستم حس می کنم ناراجت شدی عزیزم چون همسر منم دقیقا این مشکل رو داشت به اضافه خودشیفتگی .... می تو ...

نه عزیزم ناراحت نشدم چرا ناراحت بشم آخه چیزی که هست و واقعیت داره فقط من سر در نمیارم و تجربه ندارم