2777
2789

من ب خاطر مشکلات روحیم مدتی(حدود دو ماه) 

غذام خیلی کم شد شاید در روز بین ششصد تا هفتصد کالذی میخوردم

حدود هفت هشت کیلو کم شدم

حالا اشتهام برگشته

ولی با اینکه رژیم میگیرم و روزانه ۱۳۰۰کالری میحورم بازم هر روز نیم کیلو دارم چاق میشم

یا استپ میکنم

راه حل بدید لطفا

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

ورزش کن و چربی و قند دریافتیت رو به حداقل برسون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ورزش کن و چربی و قند دریافتیت رو به حداقل برسون

دیسک کمر و گردن دازم

پیاده روی جوابه؟؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیسک کمر و گردن دازمپیاده روی جوابه؟؟

من با پیاده روی کلی سایز کم کردم و کمرم حسابی باریک شد 

حتما بروووو

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من با پیاده روی کلی سایز کم کردم و کمرم حسابی باریک شد حتما بروووو

چ خووب

روزی چتد دقیقه

تندد میرفتید یا نه 

راجع به امضات و کاربری تعلیق شده ات باید بگم عزیزم 

من با صحبت کردن با نی نی یارها یه کاربری قدیمیم که پنج سال بود تعلیق شده بود بعد پنج سال برگردوندم 

حتما با نی نی یار صحبت کن

چ خووبروزی چتد دقیقهتندد میرفتید یا نه

چهل دقیقه تا یک ساعت تند

راجع به امضات و کاربری تعلیق شده ات باید بگم عزیزم من با صحبت کردن با نی نی یارها یه کاربری قدیمیم ک ...

صحبت کردم

گفتن با شماره نبودی با ایمیل بودی

ولی یادم نمیاد چ ایمیلی بود

برا سال ۹۰ بود اخه

چهل دقیقه تا یک ساعت تند

از فردا حتما میرم

چقد طول میکشه کاهش سایزت مشخص شه؟؟