2777
2789
عنوان

مردم لوده و مسخره بدرد نخور اینجا

283 بازدید | 18 پست

یعنی یک کلمه رو‌اشتباه نوشتم مول بچه دبستانیا اومدن گیر دادن و‌وسط درددل من بدبختیامو به کونشون گرفتن و‌دارم مسخره بازی و لودگی درمیارن هی جلالت میکنمو چرتو پرت شوخیاشونم بی نمکو‌در حد هفت سالهبعد نفرینم کنم و‌ناراحت شم من بده میشم مثل اینه وسط مجلس ختم عزادار تپق بزنه بعد صد نفر همونجا بخندن بهش چقدر‌نفهمو‌بیشعورن این ادما واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم،،و متاسفم که به حال بدیات توجه نکردن

همینجا هم ول نمیکنن والا ماهم بچه بودیم تازه من یتیمم بودم کسی نبود تربیتم کنه ولی اینقدر بیشعور و نفهم نبودم 

همینجا هم ول نمیکنن والا ماهم بچه بودیم تازه من یتیمم بودم کسی نبود تربیتم کنه ولی اینقدر بیشعور و ن ...

عزیزم ،،،برای مادرت ایت الکرسی خوندم انشالله که روحشون در ارامش باشه و به خاب شما بیاد و کمی تسکینت بده

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
الان اکه بهت بگم ایشالا به درد و شرایط من گرفتار شی که غلط تایپی یادت بره باز من میشم بده ؟ چقدر بی ...

در جواب همه گفتی بی عقل و بیشعور 😒

خب عزیزم شما اگه از روان سالمی برخوردار بودی میتونستی شوخیایه بقیه رو بذاری رو حساب اینکه میخوان حالتو عوض کنن که یکم بخندی 

هزار بار دیدم اینجا از کسی غلط املایی گرفتن و خود طرفم گفته چقد جملم خنده دار شد و همه دورهم خندیدن اما شما انگار خودتم دوس نداری حالت خوب بشه و فقط دوس داری بنالی و بقیه هم پای حرفات بشینن اشک بریزن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
گفتن که تصمیم به خودکشی داشتن و به اینجا پناه اوردن ،،،یعنی میرفت وسط گله گرگ راحت تر بود بنده خدا

بخدا اگر اندازه یه جلبک بفهمن به والله تازه نوشتم بکم اروم شدم دوباره اومدم به خاک مادرم دستم دوباره رعشه گرفت چه گوهی خوردم‌اومدم اینجا به والله از بی کسی مجبور شدم بیام کاش میکپیدم میمردم نمیومد یکیشون که رگباری نینی یار تگ میکنه مریضن رو مخ ادم‌راه میرن که عصبی شم جواب بدم لذت میبرن