2777
2789
عنوان

مردای ترکمن چجورین 🤫😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 104 پست
سلام عزیزم من گنبدیم فارسم اما ترکمنا رو خوب میشناسم

رفتارشون چجوریه 

رسماشون چی

تو خانواده با عروس چجوری رفتار میکنن

با چه دختری ازدواج میکنن

میشه هرچی میدونی بهم بگی ممنونت میشم🌸🥲💗

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱

گنبد کلا شهر اقلیتیه

نرک آذربایجان سراب ارومیه قزوین زنجان همه مدل ترک داره 

لر داره

کرد کرمانج داره

زابلی سیستان بلوچستانی داره

بلوچ و افغانی داره

فارسم داره که ما جزو فارساییم 

اما همسایه و دوست ترکمن خیلی داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گنبد کلا شهر اقلیتیهنرک آذربایجان سراب ارومیه قزوین زنجان همه مدل ترک داره لر دارهکرد کرمانج دارهزاب ...

💗💗

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱

گنبد کلا شهر اقلیتیهنرک آذربایجان سراب ارومیه قزوین زنجان همه مدل ترک داره لر دارهکرد کرمانج دارهزاب ...

سوال هامو جواب میشه بدی🌸🌸🌸

رفتارشون چجوریه رسماشون چیتو خانواده با عروس چجوری رفتار میکننبا چه دختری ازدواج میکننمیشه هرچی میدو ...

ببین گلم رسمای خاصی دارن

قدیمیاشون اصلا با عروس خوب رفتار نمیکردن انگار دختر و از خانواده اش با طلا و شیر بها میخریدن

و زن اگر پسر نیاره به خودش و دخترش هیچ ارثی نمیرسه 

بخاطر همین پسر داشتن براشون خیلی مهمه

مثل همه اقشار جامعه بینشون همه جور آدمی هست

اما انسان های با وجدان تو خرید و فروش 

معمولا نماز اول وقت خون مخصوصاً قدیمیا

مذهبشونم خب سنیه 

اما خیلیییی سخته شما که شمالی و ترکی بخوای بیای تو طایفه ی ترکمن واقعا دچار سردرگمی میشی و نمیتونی دووم بیاری معمولاً ترکمنا از ترکمنا زن میگیرن که مذهبشون سنی باشه

ببین گلم رسمای خاصی دارنقدیمیاشون اصلا با عروس خوب رفتار نمیکردن انگار دختر و از خانواده اش با طلا و ...

مرسی فدات شم جواب دادی🥲🌸

حیف شد که یعنی اصلا امکان نداره با یه قوم دیگه ازدواج کنن?

گنبد کاووس؟

نمیدونم

فقط تو بیوش زده گنبد😂🦦

من ترکم ولی حتی با ما هم اخت نمیگیرنکلا با خودشون اوکین

نمیخوامممممم😭😂

پس تقریبا شانسم صفره😂

نمیخوامممممم😭😂پس تقریبا شانسم صفره😂

میدونی آدمای خوبین ولی مدلشون خاصه 

مثلا من به عنوان ترک هم زبانم رو که ببینم ذوق میکنم ولی مثلا وقتی به ترکمنا میگی ترکی هیچ عکس العملی ندارن من اینو میذارم به حساب بی احساسی😂

جدیدا بختر شدن با عروس 

و بیشتر به همسرشون بها میدن یا به عروس شون و دخترشون 

چند مدل عروسی میگیرن زبون خاصی دارن و لباس خاص میپوشن

هوش بالایی دارن دکتر توشون زیاده آدمای زرنگین

بخاطر هم زیستی اقلیتی تو گنبد ترکمنا ام تغییراتی تو خلق و خو و فرهنگشون به وجود اومده اما بازم سنتین خیلی نسبتا به عقاید نوع لباس ترکمنی شون جشن و رسم و رسوماشون پایبندن

من خودم گنبد دنیا اومدم و بزرگ شدم اما با ترکمن ازدواج نکردم چون مذهب مون یکی نبود و رسم و رسومات و فرهنگ زمین تا آسمون تفاوت داشت 

ما خودمون اصالت مادریمون شمالیه مازندرانی 

مادر شوهرمم ترکه و پدرش مدتی شمال ساری زندگی می‌کرده 

بنظرم ازدواج با کسی که مذهبش باهات فرق داره گویشش و رسم و رسوماتش خیلییی سخته خیلی 

جدیدا بختر شدن با عروس و بیشتر به همسرشون بها میدن یا به عروس شون و دخترشون چند مدل عروسی میگیرن زبو ...

مرسییی که وقت گذاشتی 

مهربونم فدات شم🌸🌸🌸🌸💗💗💗💗💗

میدونی آدمای خوبین ولی مدلشون خاصه مثلا من به عنوان ترک هم زبانم رو که ببینم ذوق میکنم ولی مثلا وقتی ...

😂😭