2777
2789

تورو به جان عزیزانتون دلم خیلی شکسته و حالم بده زندگی دومم من رو به پایانه شوهرم گفته مهریه ببخش وگرنه نمیخوام باهات زندگی کنم بمونی اذیت میشی دوست دختر میگیرم و فلان‌‌‌...

من حتی به توافقی راضی شدم که مهریه ام از ۱۱۴ بشه ۱۴ بازم بازی درآورد 

شما بگید چیکار کنم فقط نگید بگذر از حقت چون تا اخر عمرم برای پیروزی این مرتیکه تو عذابم

بگو برو هرگوهی میخوای بخور من طلاق نمیخوام فقط مهریه میخوام برو اصلا دوست دختراتو بیار خونه ولی مهریمو تا قرون آخر از حلقومت میکشم بیرون😂🤦‍♀️

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ب هیچ وجه مهریه تو نبخش و از خونش هم قهز نکن شنبه برو اقدامات هات کن ،ماشین خونه داره؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

اگه واقعا دنبال حقتی باید خودتو قوی کنی طلاق نده مهریه شما عندالمطالبست مهریتو بگیر بزار بره دوست دختر بگیره ازش مدرک جمع کن به عنوان رابطه نامشروع و خیانت ابروشو هم تو دادگاه ببر هم تو فامیلشون  

داره ولی میخوام با وکیل مشورت کنم

پول اضافی و وقت اضافی داری با وکیل سر کله بزنین! شنبه برو اقداماتت انجام بده ،قهر هم نکن از خونش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

اگه واقعا دنبال حقتی باید خودتو قوی کنی طلاق نده مهریه شما عندالمطالبست مهریتو بگیر بزار بره دوست دخ ...

سر زن اولش هم آبرو نداشت کلا قطع رابطه کرده با کل طایفه اش بی شرف