2777
2789

به کسی که جلو بشینه طلایی چیزی میدن؟

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکشون

والا بخدا شعورشون نمیرسه بزرگ تر باشه اصلا آدم خودش نمیتونه بشینه جلو معذب میشه 

یسریا خونه ننه باباشون ماشین ندیدن عقده ای شدن 

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

والا بخدا شعورشون نمیرسه بزرگ تر باشه اصلا آدم خودش نمیتونه بشینه جلو معذب میشه یسریا خونه ننه باباش ...

انقد این بحثا مسخرس تعجب میکنم از حرفاشون چقد یه ادم باید بی دغدغه باشه به این چیزا گیر بده

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

انقد این بحثا مسخرس تعجب میکنم از حرفاشون چقد یه ادم باید بی دغدغه باشه به این چیزا گیر بده

بی دغدغه که نه ولی عقده ای هستن عقده های خونه پدریشونو خونه شوهر خالی میکنن 

من شوهرم وقتی دوست بودیم یه موتور داشت دقیقا شبی که اومدن خواستگاری روزه بعدش ماشین خرید 

خواستیم بریم برای خریدای عقد و وقت محضر مادرش همراهش بود اومدن دنبالم مامانش پیاده شد گفت بیا برو جلو بشین گفتم دستتون درد نکنه دیگه منو اینجوری شناختین در حضور شما برم جلو بشینم!

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

فقط تو نی نی سایته که همه فاز  روشنفکری و بی تفاوتی نسبت به این موضوع دارند  اون خانمی که دلش پره  بدون همیشه انداختنش عقب ببدون اینکه بهش تعارف کرده باشن یه ذره بفهمید که زندگی بقیه مثل زندگی شماها گل و بلبل نیست

این نیز بگذرد .....
بی دغدغه که نه ولی عقده ای هستن عقده های خونه پدریشونو خونه شوهر خالی میکنن من شوهرم وقتی دوست بودیم ...

اره والا اصلا یه چیز خیلی سادس نمیدونم چرا انقد بزرگش میکنن