2777
2789
عنوان

قارچ پوستی آلت تناسلی کودک ده ماهه

158 بازدید | 12 پست

بردمش پسرمو دکتر کودکان متخصص گفتم چرک خشک کن خورده اینجوری شد گفت آره بهش نساخته الانم قارچی شده جوش های ریز ریز بود اول الان خیلی پهن تر شده ،کلوتریمازول داده باهیدروکورتیزون،ولی یک روز ه دارم میزنم اصلا بهتر نشده فکر میکنم بدتر م شده حتی ،،کسی می‌دونه چرا جواب نمیگیرم??

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

بابا کلا یه روزه زدی 

مگه میخواستی پشه بسوزونی که یه روزه خوب بشه 

قارچ پوستیه هااا 

باید حداقل یه هفته بزنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خشک نگهش دار زود بزود عوضش کن

پمادای خوبی داده

مدل پوشکشم عوض کن شاید بهش حساسه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عکسش رو بگیر بفرست از طریق سایت دکترتو به دکتر بهروز یا بهنام مقدادی بصورت پیام متنی سن و وزن و مشخصات بچتو بگو در جادارو میده دوروزه خوب میشه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

قارچ مگه ربطی به چرک خشک کن داره؟

اره دکتر گفت بهش نساخته گرمی ش شده ادرارش سوخته و گرمی زد آلت ش بعد میگه قارچ سوارش شده بخاطر ادرار و مدفوع واسهال

حساسیت داده دیگه کالاندولا نزدی؟مرتب میشوریش؟

نه دارو رو میگم بهش نساخته ادرار سوزه گرفته بعد قارچ سوار دونه هاش شده

عکسش رو بگیر بفرست از طریق سایت دکترتو به دکتر بهروز یا بهنام مقدادی بصورت پیام متنی سن و وزن و مشخص ...

باشه ممنون عزیزم