2777
2789

ی پسره مجازی اشنا شدیم اقا عکسمو فرستادم

یه چند روز حرف زدیم

گف ادرستونو بده منم دادم 

فرداش مامان باباش اومدن واسه اشنایی خونمون😂بدون هیچچ هماهنگی پاشدن اومدن خونمون برگای باابام ریخته بود 😂

مامانم مجبور شد راشون بده اقا بابام عصبی شده بود گف بچس و فلان نمیشه بعد اونا ب زور شماره دادن گفت خبر بدید بهمون و رفتن...

منم پسره رو ندیده بودم از نزردیک 

قرار گذاشتیم پسره رو دیدم گفت واقعا خدشگلی دستامم ۲ بار بوس کرد 

ولی نمیدونم چند روز بعدش بهم محل نمیداد اصلا و دیگ منم کات کردم

خب وقتی خوشش نیومد چرا دستامو بوس کرد؟

اینم بگم قدش یکم ازم کوتا تر بود انگاری و کوچولوتر بود

دست ۲ نفر کاربری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه بدون هماهنگی بیان خاستگاری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چ ترسناک

لطفا دیگه آدرس خونتونو به کسی ک خوب نمیشناسی نده

اومدو دزدی منحرفی چیزی بود😑

درباره اینم ک چرا اونکارو کرده ، پسرا بعضیاشون اینجوری گرم و سرد رفتار میکنن فک میکنن اینجوری طرف بیشتر ازشون خوشش میاد و وابستشون میشه🙄

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
چ ترسناکلطفا دیگه آدرس خونتونو به کسی ک خوب نمیشناسی ندهاومدو دزدی منحرفی چیزی بود😑درباره اینم ک چر ...

نه از اونا بود ک میگف جلوی مامانم باید پا بشی وقتی میبینیش 😂

دست ۲ نفر کاربری

نه از اونا بود ک میگف جلوی مامانم باید پا بشی وقتی میبینیش 😂

از هر زاویه نگاه میکنم ماجرای عجیبیه😐

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️