2777
2789
عنوان

مردم او را نمی خواهند‼️😔

103 بازدید | 3 پست

💔 مردم او را نمی‌خواهند...

🔹در مورد امام عصر(عج) و زمـان ظـهـور پـرسـیـدم. (مأمور الهی در برزخ) گفت: باید مردم از خدا بخواهند تا ظهور مـولایـشـان زودتــر اتفـاق بیفتد تـا گرفتاری‌ دنیا و آخرتشان‌ برطرف‌ شود. اما بیشتر مردم با وجود مشکلات، امام زمـان (عج) را نمی‌خواهند! اگر هم بخواهند برای حل گرفتاری #دنیایی به ایشان مراجعه می کنند. بعد مثالی زد و گفت: مدتی پیش، مسابقه فوتبال بود. بسیاری از مردم، در مکان‌های مقدس، امام زمان(عج) را برای نتیجه این بازی قسم می‌دادند!

📗کتاب سه دقیقه در قیامت

یجا نوشته بود امام زمان بینمون غریبه 

چقدر دلم گرفت با خوندنش💔

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازم زیاد پرسیدن، چرا امام زمان نمیاد؟ هی میگن ظهور نزدیکه، پس کی میاد! 

میدونید دوستان خوبم، ما توی مسئله ظهور یه چیزی داریم به عنوان بدا... 

میدونی یعنی چی؟ یعنی به تاخیر افتادن یا عوض شدن مقدرات الهی

خداوند امر ظهور امام زمان ع را در دعای همگانی ما قرارداده یا فراگیری ظلم و فساد

متأسفانه با غفلت ما از امام زمان غربمون، و دعا نکردن همگانی برای ظهور، این امر بدا رخ داده و هی ظهور ایشان به تاخیر میوفته

امام زمان غریبمون به هر کس که به ملاقات ایشان رفتن، گفتن، به شيعيان بگید برای فرج من دعا کنن، که فرج من فرج اوناست

آه امام زمانم، حلالمون کن که بخاطر دنیا طالبی ما شما بیابان گرد شدی🥺🥺🥺

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد