ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7299 عنوان تغییر رشته بیاید تروخدا 65 بازدید | 8 پست من دهم تجربی ام میخوام تغییر رشته بدم به انسانی مدرسه نمونه هم میخونم ترازم هم بالا بوده الان تغییر رشته بدم مدرسه نمونه ثبت نامم میکنن؟ یا باید برم عادی؟ عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔 1404/07/25 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
unicornmind1 عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 163 سلام باید با مدرسه ت هماهنگی کنی یا اون مدرسه ایی که میخوای ثبت نام بشی ببینی ظرفیت داره یانه قبولت میکنن یا نه بعد تغییر رشته بده
cherryblossommm عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1094 چرا میخوای تغییر بدی؟ در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻🦰☕🌱
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7299 چرا میخوای تغییر بدی؟ چون به اصرار بابام اومدم خواسته قلبی خودم نبود عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7299 چرا میخوای تغییر بدی؟ شما خودت چی خوندی؟ عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
cherryblossommm عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1094 چون به اصرار بابام اومدم خواسته قلبی خودم نبود من دهم انسانیم مدرسه نمونه چون انسانی تعدادش کمتره اگه حرف بزنی و ظرفیت داشته باشن شاید قبول کنن تو همون نمونه بمونی در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻🦰☕🌱
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7299 من دهم انسانیم مدرسه نمونه چون انسانی تعدادش کمتره اگه حرف بزنی و ظرفیت داشته باشن شاید قبول کنن تو ... امیدوارم قبول کنندعا کن برام 😭 عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
cherryblossommm عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1094 امیدوارم قبول کنندعا کن برام 😭 ایشاالله در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻🦰☕🌱
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7299 ایشاالله ترازت بالای ۵۰۰۰۰ بود ؟ تراز نمونه ؟ عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔