پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2077 عنوان خیلی دل تنگ و بی قرارم چیکار کنم برگرده 32 بازدید | 3 پست حتی شده یبار ببینمش با دعوا تموم شد همه چی بینمون حتی خانواده هامونم الان از هم بدشون میاد بلاک کردیم همویکماهه تموم شده اما دارم میمیرم از دل تنگینمیدونم چیکار کنم دعا کنید برگرده حداقل یکبار ببینمش ت بغلش گریه کنم لااقل سبک بشم.. دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1404/07/25 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2571 براش اهنگ ی دلم میگ برم برم رو بفرست😂🤌🏻 تااطلاع ثانوی سرماخوردم....
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2077 براش اهنگ ی دلم میگ برم برم رو بفرست😂🤌🏻 بلاکممم منم بلاکش کردم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2571 بلاکممم منم بلاکش کردم حذف اکانت کن دوباره اکانت بریز از بلاکی درمیای😂🤌🏻 تااطلاع ثانوی سرماخوردم....