2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐 قابل احترام هستن خیلی اما من همچین باوری ندارم البته باور شما قابل احترامه

ممنون عزیزم که اینقدر مودبانه صحبت میکنی

ولی گلم ما باید شناختمون از امام زمانمون که در همین دوره، زندگی میکنن، نفس میکشن، زیاد کنیم، امام بر همه چیز احاطه داره، این احاطه به امر خداست، حتما مطالعه داشته باش 

چون رسول خدا فرمود، کسی که بمیرد و امام زمان خودش رو نشناسد به مرگ جاهلیت مرده

اگر میخوای برای شروع جایگاه اهل بیت علیهم السلام و امام زمانت رو بدونی، دعایی داریم بنام جامعه کبیره، توی مفاتیح الجنان هم هست، فقط معنای فارسی اونو بخون

ان شاءالله متوجه جایگاه و عظمت امام زمانت میشی❤️

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
ممنون عزیزم که اینقدر مودبانه صحبت میکنیولی گلم ما باید شناختمون از امام زمانمون که در همین دوره، زن ...

خواهش میکنم جانم ،،باورتون میشه همه اینا رو میدونم اما وقتی متوجه میشه همه چیو چرا نمیاد 

چرا می‌زاره همه انقد بد بشند چرا می‌زاره آدما از دین اسلام سواستفاده کنند و ونسل جدید رو زده کنند 

من غصه ام از اینه 

دهه نودی بنظرت این دوره های سخت رو میبنند باوری هم براشون میمونه؟

💚🌱

ممنون عزیزم که اینقدر مودبانه صحبت میکنیولی گلم ما باید شناختمون از امام زمانمون که در همین دوره، زن ...

خواهش میکنم جانم ،،باورتون میشه همه اینا رو میدونم اما وقتی متوجه میشه همه چیو چرا نمیاد 

چرا می‌زاره همه انقد بد بشند چرا می‌زاره آدما از دین اسلام سواستفاده کنند و ونسل جدید رو زده کنند 

من غصه ام از اینه 

دهه نودی بنظرت این دوره های سخت رو میبنند باوری هم براشون میمونه؟

💚🌱

خواهش میکنم جانم ،،باورتون میشه همه اینا رو میدونم اما وقتی متوجه میشه همه چیو چرا نمیاد چرا می‌زاره ...

هی عزیزم چی بگم

این تقدیر خداوند هست که باید درخواست همگانی باشه، یا ظلم و فساد به حد بالا برسه

میدونی توی مسله ی ظهور ما یه چیزی داریم به عنوان بدا

یعنی تاخیر افتادن یا عوض شدن مقدرات الهی 

متأسفانه گناهان ما و غفلت از امام زمان و دعا نکردن برای ایشون باعث میشه که در این امر بدا صورت بگیره و به تأخیر بیوفته 

باور کنید دل امام زمان ع خونه

خواهش میکنم جانم ،،باورتون میشه همه اینا رو میدونم اما وقتی متوجه میشه همه چیو چرا نمیاد چرا می‌زاره ...

جایی خوندم که در دوران غیبت صغری، یکی از نمایندگان حضرت، اقارو کنار خانه کعبه میبینن، که دست به دیوار کعبه گذاشته و گریه های بلند میکنه که خدایا فرج منو برسون

چرا امام زمان به هر کس رسید، پیام داد به شیعیان من بگید برای فرج من دعا کنن، که فرج من فرج اوناست

الهی آمین خداکنه زود ظهور کنند زندگیمون روشن بشه با حضور ایشون

ان شاءالله، دعا کن، بعد از هر نمازت برای ظهور دعا کن، اگر میتونی دعایی، ختمی چیزی بردار تا بیان ان شاء الله 

ان شاءالله، دعا کن، بعد از هر نمازت برای ظهور دعا کن، اگر میتونی دعایی، ختمی چیزی بردار تا بیان ان ش ...

انشالله به امید خدا 

حتما عزیزم 

کاش همه مثل شما مهربون و نرم برخورد می‌کردن دنیا جای قشنگ تری میشد باورکن گلم 🌱 💚 

💚🌱