2777
2789

بچه ها یکی از بهترین متخصص های کشور و رعیس یک بیمارستان مهم فامیلمونه خیلی سنشه بچه هاش باای 30 ن الان تعریف میکنن میگن دو ساعت شاید به زور میخوابیده  به صورتش اب سرد میزده نخوابه بعد اون زمان چندین دهه پیش با ظرفیت خلی کم پزشکی قبول شده خیلی اراده میخواد بعد چطور میگن مغز نیاز داره استراحت کنه تا مطالب رو دسته بندی کنه پس اون چطور با دو ساعت خواب اینطوری نتیجه گرفته ؟  اونم خونه شلوغغغغغغغ رفت و امد زیاد واقعا ابر انسانه زندگی بچه هاش عوض کرد دمش گرم اوناییی که تو اون خونه بودن اون زمان تعریف کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دو ساعت خیلی کمه نمیدونم چطوری طاقت اورد ولی واقعا افرین بهش مرد بزرگیه ادم خوبیه کاش منم مثل او ...

انقدر هدفش براش مهم بوده که سختیاشو به جون خریده فقط به هدفش فکرمیکرده و ادامه میداده

🤍🐼🥥
انقدر هدفش براش مهم بوده که سختیاشو به جون خریده فقط به هدفش فکرمیکرده و ادامه میداده

منظورم از لحاظ علمیه مگه نمیگنن مغز زمان نیاز داره تا مطالب رو دسته بندی کنهه پس چرا این با وجود خواب خیلی کم یادش مونده و رفته سر جلسه پیاده کرده ؟ 

منظورم از لحاظ علمیه مگه نمیگنن مغز زمان نیاز داره تا مطالب رو دسته بندی کنهه پس چرا این با وجود خوا ...

خب خواب رو با قهوه و این چیزا میشه کم کرد جوری که ادم اذیت نشه و خوابش نیاد دیگه و  درسشو بخونه و خوب یادبگیره 

🤍🐼🥥
منظورم از لحاظ علمیه مگه نمیگنن مغز زمان نیاز داره تا مطالب رو دسته بندی کنهه پس چرا این با وجود خوا ...

تو بیشتر از ده پونزده روز بخوای فقط دو ساعت بخوابی تو بیست و چهار ساعت میری تو کما قشنگ :)) 

خیلی از افراد کنکوری فقط اون دوران اواخر رو حساب میکنن که اینجوری شدید خوندن.. مگ ن ب مدت طولانی به هیچ عنوان بدن نمیکشه فقط 2 ساعت بخوابه..

تو بیشتر از ده پونزده روز بخوای فقط دو ساعت بخوابی تو بیست و چهار ساعت میری تو کما قشنگ :)) خیلی از ...

برایان اعتماد میشناسی اونم یه همچین چیزی میگفت که سه ساعت میخوابیدم 20 ساعت در روز درس میخونن اینا براشون موفقیت مثل ما نیست که براشون عین اکسیزن میمونه 

تو بیشتر از ده پونزده روز بخوای فقط دو ساعت بخوابی تو بیست و چهار ساعت میری تو کما قشنگ :)) خیلی از ...

برایان اعتماد میشناسی اونم یه همچین چیزی میگفت که سه ساعت میخوابیدم 20 ساعت در روز درس میخونن اینا براشون موفقیت مثل ما نیست که براشون عین اکسیزن میمونه 

برایان اعتماد میشناسی اونم یه همچین چیزی میگفت که سه ساعت میخوابیدم 20 ساعت در روز درس میخونن اینا ب ...

من خودم کنکوریم که میگم بهت.. 

زمان امتحانای نهایی بود وقتی که حتی 17 ساعت هم خوندم.. ولی بدن بعدش به حداقل 6 ساعت خواب نیاز داره که بکشه بعدش باز این تایم درس بخونه...

اگر کسی بهت میگه این تایم درس خوندم فکر نکن همه روزاشو این تایم درس خونده، نه اصلا اینطور نیست

برایان اعتماد میشناسی اونم یه همچین چیزی میگفت که سه ساعت میخوابیدم 20 ساعت در روز درس میخونن اینا ب ...

من خودم کنکوریم که میگم بهت.. 

زمان امتحانای نهایی بود وقتی که حتی 17 ساعت هم خوندم.. ولی بدن بعدش به حداقل 6 ساعت خواب نیاز داره که بکشه بعدش باز این تایم درس بخونه...

اگر کسی بهت میگه این تایم درس خوندم فکر نکن همه روزاشو این تایم درس خونده، نه اصلا اینطور نیست

متوجه نشدم زندگی بچه هاش و عوض کرد؟ یعنی متاهل بود درس خوند و قبول شد؟ آفریین اراده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

متوجه نشدم زندگی بچه هاش و عوض کرد؟ یعنی متاهل بود درس خوند و قبول شد؟ آفریین اراده

نه منظورم اینه پدر مادرش پولدار نبودن این تحصیل کرد پولدار شد بچه ها جز برند هیچی نمیپوشن کلی ملک و املاک دخترشون اینقدر با کلاسه منظورم سرنوشت نسل بعدش رو عوض کرد 

این همه سختی کشید ولی راه غلطی رو انتخاب کرد. علم پزشکی بنظر من درمان کننده نیست. چرا این همه کرونایی با طب شیمیایی درمان نشدند؟ پس به نظر من طب شیمیایی درمان کننده نیست.

داروها خیلیاش شدند کنترل کننده و با عوارض.

کاش به جا این راه غلط، می رفت طب اسلامی یاد می گرفت،  دعای مردم پشت سرش بود.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.