2777
2789
من یدونه دوست داشتمدختر هم بودپشیمون هم نیستماز حاشیه دور موندمانصراف دادم امسال وگرنه الان ترم سوم ...

من ترم ۷م کلی اکیپ و دوستی از هم پاشیده دیدم ولی در کل یکیش واسمون رفیق در نیومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره متاسفانه روزام همینجوری میگذره خیلی احساس تنهایی میکنم از ی ترمی به بعدم کسی با کسی دوست نمیشه

ولی خب چون من درونگرا هستم خیلی از این وضعیتم خوشحالم که تنهام ... اینجوری اعصابمم آرومتر هست ....البته با خودم کار کردم و امروزه خیلی راحت تر از قدیم با آدم ها ارتباط میگیرم ولی در کل تنهایی رو دوست دارم ....

یکی دوستی دارم واقعا دختر خوبی هست ولی خیلی دلنازکه... اون برونگرا بود و من خیلی درونگرا کلا ارتباطم پایین بود با آدم ها صفر بود ... برای همین خیلی اذیت میشدم .....دنبال دوست صمیمی تو دانشگاه بود اما پیدا نمی‌کرد و بقیه فقط بهش ضربه میزدن و وقتی کارشون تموم میشد ولش میکردند

ولی خب چون من درونگرا هستم خیلی از این وضعیتم خوشحالم که تنهام ... اینجوری اعصابمم آرومتر هست ....ال ...

من از همون دوست برونگرا هم شیشه خورده هایی دیدم و فهمیدم خیلی حسوده مثلا یجا اون پل ارتباطی من و ی آقایی بود که اون میخواس از طریق دوستم بشناستم و جلو بیاد و اون یجوری رفتار کرد که انگار دوستیمون اوکی نیس در صورتی که خودشو با معرفت و خوف نشون میداد

از من به تو نصیحت با همه صمیمی نشو به همونی که اعتماد صد میکنی ممکنه ترم بعد یجور دیگ در بیاد

صمیمی نمیشم ولی ساکت نمیتونم بمونم 😂😂😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

من از همون دوست برونگرا هم شیشه خورده هایی دیدم و فهمیدم خیلی حسوده مثلا یجا اون پل ارتباطی من و ی آ ...

تاجایی که میشه آدم نباید دنبال دوست صمیمی باشه ....برعکس که تو دانشگاه دوست پیدا نکردم اما تو خوابگاه دو تا دوست خوب و با مرام پیدا کردم ...حتی باهم تفریح هم رفتیم ....

تاجایی که میشه آدم نباید دنبال دوست صمیمی باشه ....برعکس که تو دانشگاه دوست پیدا نکردم اما تو خوابگا ...

پیش خونمون خوابگاه هست هرروز میبینم دخترا باهم میرن بیرون میان زندگی میکنن حسرت میخورم