2777
2789
عنوان

احساس بی ارزشی و حقارت میکنم

85 بازدید | 2 پست

خیلی وقته که با خانواده ام پرخاشگری دارم و از رفتارم ناراحتم و با مامانم هر جا میرم کلا به من بد نگاه میکنه و بخاطر اینکه از نظر قیافه و حرکاتم براشون جالب نیست و هر جا میرم همش نصیحت همش این کارو بکن اون کارو نکن و خیلی از قیافه ام از رفتارام از همه چیم بدم میاد و حس تنفر دارم 

چند سالته اگر تو سن نوجوانی هستی طبیعیه که هم با پدر مادرت اختلاف نظر داشته باشی هم از خودت بدت بیاد سعی کن خودتو قبول کنی و دوست داشته باشی از نظر شخصیتی دنبال ارتقا خودت باش و سعی کن طوری باشی که منطق میگه درسته اگر لباس مناسب نمیپوشی طرز لباساتو درست کن اگر رفتارت تنده سعی کن خود دار تر و صبورتر باشی تا ان شاء الله تو سن بالاتر یه ادم فرهیخته و سالم باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.