2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم

57 بازدید | 6 پست

بچه ها من امروز از بس عزا گرفته بودم و گریه میکردم که مامایی قبول شدم و به درد نمیخوره و این حرفا .مامانم منو برد یه بیمارستان که بخش زایمانم داشت بعد از نگهبان دم در پرسیدیم این جا ماما کار میکنه، گفت آره .بعد مامانم گفت کی شیفتشون تموم میشه گفت ۱ ساعت دیگه .بعد مامانم به نگهبان گفت ما همین جا روبرو می ایستیم هر وقت یه ماما اومد رد شد به ما بگو میخوایم بریم ازش یه چند تا سوال بپرسیم خلاصه این که یه ماما اومد و نگهبان به ما اطلاع داد .بعد مامانم از بازار کار ازش پرسید اونم گفت بازار کارش خیلی خوبه و حتی میشه به عنوان پرستار تو بخشای مختلف بیمارستان کار کنی ولی پرستار اصلا نمیتونه بیاد بخش زایمان کار کنه بعد گفتش که همکار خودم یه شیفت این جا تو بخش زنان کار میکنه یه شیفت بیمارستان دیگه کار میکنه  چون اکثر درسای پرستاری و مامایی شبیه هم هست .مثلا اصول و فنون پرستاری تو هر دوتا رشته هست بعد گفتش که هم کلاسی خودم تو بخش جراحی مردان کار میکنه .

نتیجه این که هیچ وقت به حرفای حسودای نی نی سایت توجه نکنید.  🥰

چه خوب شد تاپیکتو دیدم 

موفق ترین باشی عزیزم🩷

منم میخوام دوره ی کیک و شیرینی پزی ببینم چند روز پیش یکی تاپیک زد که میخواد دوره ببینه هممممه بلااستثنا بهش گفتن فایده نداره و دست زیاده و این حرفا اینقد ناامید شدم که حد نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامایی بازار کار فوق العاده ای دارهمخصوصا تو سال های اخیریکی از دوستانم مامایی خوند تو یه بیمارستان ...

من هر وقت این جا تاپیک در مورد مامایی دیدم همه پیفت پیفت میکردند .نمی‌گفتند یه وقت یه کسی حساسه اینقدر با احساساتش بازی نکنیم.

چه خوب شد تاپیکتو دیدم موفق ترین باشی عزیزم🩷منم میخوام دوره ی کیک و شیرینی پزی ببینم چند روز پیش یک ...

به نظر بیشتر اهالی نی نی سایت هیچ شغلی بازار کار نداره .

اگه بنا به حرف این افراد باشه همه‌ی مردم ایران دارن از گشنگی می‌میرند 

من هر وقت این جا تاپیک در مورد مامایی دیدم همه پیفت پیفت میکردند .نمی‌گفتند یه وقت یه کسی حساسه اینق ...

نه عزیزم شک نکن برو با عشق درست رو بخون رشته خیلی خوبیه 

من دختر خودم از خون و محیط بیمارستان می‌ترسه وگرنه خیلی دوست داشتم مامایی بخونه

موفق باشی