پسر همسایمون اومد یه چی تحویل بگیره یه وسیله نمیدونم چی
مامانم حجاب نداشت بهم گفت تو برو بهش بده
منم رفتم جلوی درشبیه هنگام دو ساعت بهش زده بودم
بعد بهش بسته رو دادم😭
یه لحظه قفل شده بودم
دو دقیقه داشتم بهش نگاه میکردم اولش
روشم کراش نیستمااا
خنگمممم
خنگگگ
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥