2777
2789
عنوان

عکس کارت دانشجویی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست
احراز هویت بود یا چی من ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان رو زدم بعد شنبه حضوری میرم

وقتی برای ثبت نام حضوری رفتم که مدارک تحویل دانشگاه بدم بعد از تایید مدارکم گفتن برو کارت بگیر همون لحظه عکس آنی گرفت همونم زد روی کارت🤢

الحمدلله رب العالمین ...
باز خوبه تو تو خونه بودی ی کرمی چیزی زدیمن تو عمل انجام شده قرار گرفتم شبیه جن شدم😭😭😭😭😭

نه بابا من دستم خورد نمی‌خواستم بره عکس بد جای دیگه نگاه میکردم رفت کلا خیلی زشتتتت خیلی ها ترسناک اصلا 

کاش ۳ در چهار رو بزنن

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی برای ثبت نام حضوری رفتم که مدارک تحویل دانشگاه بدم بعد از تایید مدارکم گفتن برو کارت بگیر همون ...

اون عکس رو کیا میبینن دقیقا ؟

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

وقتی برای ثبت نام حضوری رفتم که مدارک تحویل دانشگاه بدم بعد از تایید مدارکم گفتن برو کارت بگیر همون ...

پس اونروز باید با مقنعه بریم

نه بابا من دستم خورد نمی‌خواستم بره عکس بد جای دیگه نگاه میکردم رفت کلا خیلی زشتتتت خیلی ها ترسناک ا ...

آره بخدا

اون سه در چهار های بی صاحابو پس‌برای چی‌میگیرن😒

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

همیرم کلی به کارتم خندید 😒

کیا میبینن؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

برای برگه گزینش و فرم‌هایی که هست

خوب رو کارت دانشجویی هم همونو بزنن دیگه😢