بچه ها عکس سه در چهار هست یا همان عکس احراز هویت سایت دانشگاه
دانشگاه آزاد
یکی بگه لطفاً
ورودی ۴۰۴
برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿
باز خوبه تو تو خونه بودی ی کرمی چیزی زدیمن تو عمل انجام شده قرار گرفتم شبیه جن شدم😭😭😭😭😭
نه بابا من دستم خورد نمیخواستم بره عکس بد جای دیگه نگاه میکردم رفت کلا خیلی زشتتتت خیلی ها ترسناک اصلا
کاش ۳ در چهار رو بزنن
برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی برای ثبت نام حضوری رفتم که مدارک تحویل دانشگاه بدم بعد از تایید مدارکم گفتن برو کارت بگیر همون ...
اون عکس رو کیا میبینن دقیقا ؟
وقتی برای ثبت نام حضوری رفتم که مدارک تحویل دانشگاه بدم بعد از تایید مدارکم گفتن برو کارت بگیر همون ...
پس اونروز باید با مقنعه بریم