2777
2789
عنوان

وای بیاید بگم شوهرم امروز خونه جاریم چیکارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 63 پست
سر فرصت براش جبران کن عین خودش تنها راه ادب سدنش همینه

برعکس من همیشه هواشو داشتم جلو بقیه ولی دارم واسش بهشم گفتم تلافی میکنم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بچه کوچیک دارم میذاشتمشون کجا

وای خدا

همیشه اینجوریه یا گاهی؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

آب داشته باشه که آتیش نمیگیره

فقط جلز و ولز می‌کنه و روغن میپاشه 

جدی چکار کردی آتش گرفت؟ 

واقعا خطریه مخصوصا بچه کنارت باشه 

خیلی مواظب باش 

البته حرف های شوهرت خوب نبوده 

ولی اینکه ترسیده نمی‌دونم تمارض بوده یا واقعا ترسیده 

چن بار تو جمع برادرشوهرم به خانومش تیکه پروند

من ناراحت میشدم‌که جلو ما ضایعش میکنه

به شوهرم گفتم اگه جای خانومش بودم همون تو جمع طوری از خجالتش در می اومدم و ضایعش میکردم که دیگه جرات اظهار نظر نداشته باشه تو جمع و بلند میشدم میزدم بیرون

عمدا به شوهرم گفتم که حساب کار دستش بیاد یه موقع مث داداشش خودشیرینی نکنه

واقعن این مردا نمیفهمن وقتی زنشون کوچیک کنن ، شخصیت خودشونم کوچیک میشه باهاش😬

جاری عنترمم نمی‌گفت بابا چیزی نشده میخندید

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
آب داشته باشه که آتیش نمیگیرهفقط جلز و ولز می‌کنه و روغن میپاشه جدی چکار کردی آتش گرفت؟ واقعا خطریه ...

بله عزیزم روغن داغ و یکم آب سرد حتما آتیش میشه اما نه اون آتیشی که فکر می‌کنی 

چن بار تو جمع برادرشوهرم به خانومش تیکه پروندمن ناراحت میشدم‌که جلو ما ضایعش میکنهبه شوهرم گفتم اگه ...

خب من دو بچه کوچیک دارم نمیتونم بلند شم برم 

الانم شما گفتید یاد گرفتم وگرنه خیلی ساده ام

چرا جوابشو ندادی برا چی هر هر به حرفاش خندیدی چپ چپ نگاش میکردی بره سوراخ موش قایم بشه

خیلی بی زبونم بخدا 

نمی‌دونم باید در جوابش چی میگفتم 

نه گاهی

خب وقتی حالش خوبه ازش بپرس چرا همچین میکنه

شاید براش از سمت شما سوء تفاهم پیش میاد

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟