2777
2789

یه مدت عکس ک و ن گذاشته بود وسط کامنتا

جرئت نمیکردی پیش کسی نی نی سایت بخونی

الانم در مزایای سگ و گربه و تاثیرش رو بچه مطلب زده😐😏😏😏 تا بوده آسیبش برای بچه و نوزاد بیشتر از نفعش بوده معلوم نیس سیاستشون چیه که این خزعبلات و مینویسن....

شما خیلی صادقی خیلی به فکر مادرایی مطالب مفید و مختلف از زایمان و آموزش بچه داری برای مامان اولیا بذار

این استحاله فرهنگی و بذار اینستا خوب بهش رسیدگی میکنه!

شما وابده و به مشکلات روزافزون سایت رسیدگی کن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس ک و ن کجا بود🤣🤣🤣

چه میدونم این بواسیر

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
آره واقعا معلوم نیست فازشون چیه

عزیزم خیلی مشخصه

باورت میشه اصلا به تبلیغات مزخرفشون نگاه نمیکنم؟ کو سگ و گربه کجا گذاشتن ببینم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
باورت میشه اصلا به تبلیغات مزخرفشون نگاه نمیکنم؟ کو سگ و گربه کجا گذاشتن ببینم

منم نمیخونم الان شانسی دیدم

برا من همش پودر جلبکه 🤢🤢🤢

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم من موقع سرچ داخل گوگل زیر اسم نی نی سایت خلاصه اینی که گفتی رو دیدم ، لطف میکنی بگی مطلب کامل ...

مطلب سگ؟

تو همین صفحه اصلی منم اتفاقی دیدم

مطلب سگ؟تو همین صفحه اصلی منم اتفاقی دیدم

ممنون عزیزم رفتم کامل خوندم ، نظرمم گذاشتم ولی ثبت نمیشد 

می‌گفت تصویر امنیتی لازمه ، متوجه نشدم

واسش نوشتم 

نی نی سایت برای همچین پستی ، واقعا واست متاسفم 

تأسف بیشمار در مقابل همچین حماقتی ، کمترین هست

این پست سراسر مزخرف رو حذف کن  

یقینا مسلمان نیستی که اینطور در مقابل دین 

گردن کشی می‌کنی

پست رو حذف نکنید ما هم معایب و آسیب های حضور سگ و گربه در خانه رو زیر پستت قرار خواهیم داد