2777
2789
عنوان

زن بابا😭😭😭

191 بازدید | 12 پست

سلام خانوماشبتون بخیر

توروخدامنوراهنمایی کنین توبدترین شرایط گیرکردم مادرمن چندین ساله طلاق گرفته من خودمم ازوواج کردم شوهرم بزوراجازه میدادکه برم خانواده پدریم روببینم منم زن بابایی دارم که چن روزیه فقط به من زنگ میزنه که کاش باهمدیگه صمیمی باشیم واین حرقاراستشو بخواین پدرمن بدترین ظلمارودرحقم کرده ینی اگه بگم باورنمیکنین من ازهرطرفی توفشارم واقعا نمیدونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اگ اونجوریه اینو بدون فقط شوهرت به دردت میخوره زندگیتو بخاطر اطرافیان خراب نکن

بنظرت زنگ بزنم به زن بابام بگم دیگه بهم زنگ نزنه چندباری خواستم بگم بهش ولی اصلا نمیخوام دلش بشکنه 

بنظرت زنگ بزنم به زن بابام بگم دیگه بهم زنگ نزنه چندباری خواستم بگم بهش ولی اصلا نمیخوام دلش بشکنه

فدات نمیخواد خودتو خراب کنی پیشش بی محلی کن مثلا گوشیشو بر ندار بعد چند ساعت زنگ بزن بگو یه جا بودم یا مهمون دارم ی مدت خودتو هی دور کن ازش تا خودش بفهمه مستقیم بهش نگو

فدات نمیخواد خودتو خراب کنی پیشش بی محلی کن مثلا گوشیشو بر ندار بعد چند ساعت زنگ بزن بگو یه جا بودم ...

خیلی پرروعه چن باری توپیام بهش گفتم ولی انگارنفهمه شوهرموباهزاربدبختی راضی میکنم که منوببره منم مامانبزرگ پیرموببینم ولی وقتی زنگ میزنن شوهرم اونم نمیذاره😭