2777
2789
عنوان

دوست سابقم تهدیدم میکنه

174 بازدید | 12 پست

باهاش سر یه مسئله دعوا کردم و جدا شدیم خواستین بدونین چی برین تاپیک قبلم

اون خیلی از من اتو داره کلا همه چی زندگیمو میدونست گفت به مامانت میگم به دوست پسرم میگم بره در مغازه بابات جلو همه ابروتو ببره و.. 

دیروز بیخبر اومد در خونمون محکم درو میکوبوند در باز کردم گفت با مامانت کار دارم منم ترسیدم رنگم پرید ولی اومد با مامانم سلام کرد رفت بعدم پیام داد کلی فحش مثله ج.. نده خراب فهش به خانوادم و تهدید که به خاک سیاه میشونمت اینا

چکار کنم دست از سرم برداره خواب و خوراک برام نزاشته😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیره بگه 

دیدی میترسه اینجوری میکنه. بی محلش کن

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

اینجور که متوجه شدم شما هنوز خیلی سنت کمه

اول اینکه به بزرگتزت بگو

مامانت یا بابات حتماااا بگو

ترس هم نشون نده خیلی ریلکس باهاش برخورد کن

اگرم قضیه ای داشتی 

اینکه خودت به خانوادت بگی بهتره تا یکی دیگه بگه

خانوادتم مطمئن باش مراقبت میکنن ازت

خب زیر ۱۸ سالیم بعدم دویت پسرش خیلی شره مژترسم خونه زندگیمون اتیش بزنه

دوست پسرش هم بچه جغله ای بیش نیست ما این چیزها زیاد دیدیم . به مامانت بگو بیاد مدرسه . میتونی بگی ؟ یا برو به مادرش بگو