2777
2789

عشقولیا سلام خوبین؟ من یه دختر خونده دارم، امسال ۱۱ ام تجربیه، میخام برا کتابای کنکورش جدا براش پول واریز کنم، چقدر هزینه کتاباش میشه؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
کتاب کمک درسی؟حدود ۴ تومن اینا بازم بستگی به استفاده ی خودش داره ممکنه تو یه درسی خوب باشه و نخواد ک ...

اره کتاب تست. یعنی اگه همه کتابارو بگیره ۴ تومن کافیه؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش اگه زیاد تر میتونید خرج کنید بله بیشترم میشه

میشه لطفا یه حدود بدی؟ مثلا فکر کن اول مهر خواستی بری کتاب فروشی تمامِ کتابایی که فکر میکنی بدردت میخوره رو بخای بخری چندتومن میشه؟

میشه لطفا یه حدود بدی؟ مثلا فکر کن اول مهر خواستی بری کتاب فروشی تمامِ کتابایی که فکر میکنی بدردت می ...

من خودم دوازدهم تجربیم

ولی کتاب تستو اینا نگرفتم یکی بهم داد

اما طبق چیزی که دوستام تعریف میکنن اینجا هر کتابی حدودا ۸۰۰ الی ۱ تومنه

بازم شما میتونید تو سایتا ببینید چقده حدودا هر کتابی

من خودم دوازدهم تجربیمولی کتاب تستو اینا نگرفتم یکی بهم داداما طبق چیزی که دوستام تعریف میکنن اینجا ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی، ۵ تومن براش بدم بنظرت خوبه؟