2777
2789
عنوان

رنگی شدن چشم دختر بچه

204 بازدید | 42 پست

خودم چشام قهوه ای ولی همسرم چشاش عسلی

دوسدارم چشای دخترم رنگ روشن بشه

بیشتر آبی یا سبز یا طوسی مدّ نظرم هست

به نظرتون با تغذیه و رژیم غذایی قبل از اقدام به بارداری یا در طول بارداری میشه رنگ چشای بچه رو تغییر داد و روشن تر کرد ؟؟

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بستگی ب ژنتیک داره تغذیه و بقیه موارد تاثیر زیادی ندارن اقوام چشم رنگی دارید؟

فقط میدونم چندتا از دخترعمه های شوهرم چشاشون سبزه

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

همین دختربچه ای که عکسش الان تو سایته می بینید ؟

زیرش نوشته حواست به خون بندناف نوزادت هست؟

من دوسدارم دخترم چشاش همونجوری باشه

من ی کانال دارم تو اون خانمها از تغذیه موفق و رژیم های مختلف هوش و زیبایی و تعیین جنسیت و دوقلویی نت ...

عه ؟ واقعن ؟ از دوقلویی هم نتیجه گرفتن ؟

من دوسدارم دوقلو دختر بیارم هر دو چشم رنگی

میشه کانالتو به من معرفی کنی ؟؟