2777
2789
عنوان

کوچولوی سالم و باهوش ....

1081 بازدید | 20 پست

تجربیات مامانا  در پرورش کودک باهوش وسالم و شاد .....شامل بازی و اموزش و تربیت 

....جمع شین تا با کمک هم بتونیم در تربیت و پرورش کودکانمکان موفق باشیم 

از طریق موسیقی می توان خزانه لغات کودک را تقویت کرد. کودک با خواندن یک آهنگ حداقل ده لغت به خزانه لغاتش اضافه می شود.بخاطر جذابیتی که موسیقی دارد در حافظه کودک ماندگارمی ماند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

❇️ بازی با واژه ها

یکی از ورزش های فکری که باعث پویایی ذهن می شود،  بازی با واژه ها است. مثل سرگرمی حل جدول که برای نخستین بار بار در سال 1913 در انگلیس به وجود آمد؛  حل جدول باعث بازیابی اطلاعات پیشین شده و فرصت یادگیری و تجربه فکری را برای شما فراهم می کند.

همچنین حل جدول سودوکو راهی برای افزایش سرعت پردازش ذهنی،  حل مساله و تمرکز است.

همچنان که ورزش جسمی،  سلامت جسم را به دنبال دارد ورزش فکری را نیز در برنامه هفتگی خود قرار دهید

🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀

اگر یک بچه ای بزرگ تر از سنش داره رفتار میکنه مثل یه باغی هست که زودتر از موعد شکوفه داده..

باغبان خوشحال نمیشه بلکه ناراحت میشه چون اگه یه بارون بزنه شکوفه ها از بین رفته...

پس اگه بچه بزرگ تر از سنش رفتار کنه، زیاد آفرین، باریک الله نگیین

گاهی ما کمبودهای خود را در کودکانمان میبینیم و انها را با محبت بی جا خفه میکنیم.

کودک، تمام روز نیاز اصلی و حقیقی اش محبت، نوازش، و توجه پدر و مادر است.

👈 مادر تمام روز این فرصت را دارد که به فرزندش محبت کند، اما گاهی احساس تنهایی ما در کودکی موجب میشود،

کودک را با محبت بی جا خفه کنیم،

غذا در دهانش بگذاریم،

در انتخاب و پوشیدن لباسش دخالت کنیم،

بر خلاف میلش در حمام کنارش باشیم،

و او را در رختخواب کنار خود بخوابانیم.

کودک با این روشها اشباع نخواهند شد، خفه خواهند شد.  

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

کتاب بخوانید

برای او کتاب بخوانید. کتاب خواندن معنای کلمات را به او می‌آموزد. به عنوان مثال، کتاب‌های شعر حیوانات که دارای صداهای حیوانات و تکرار آنها هستند یکی از راه‌های متفاوت است. تصاویر کتاب‌ها حافظه کودک را تیز می‌کند. شما می‌توانید فعالیت‌های روزانه خود را برای کودک‌تان توضیح دهید. برای مثال، به او بگویید:« بیا این کفش‌ها رو امتحان کنیم یا من دانه‌های گرم شن رو زیر پاهایم احساس می‌کنم». در حقیقت با ین کار به کودک خود کمک می‌کنید تا خودش را برای گفتن اولین کلمه یا حرف آماده کند. د....💕💕💕

وای چ تاپیک خوبی زدی استارتر جان.منم میخاستم بگم که اگ میخاین در زمینه درسی بچتون موفق باشه خود مامانها باید اهمیت بدین ب درس بچه هاتون.در اینده ک نی نی هاتون بزرگ شدن ومدرسه میرن ب دفتر مشقش توجه کنین.من دفترم همیشه بهترین بود تو کلاس از بس مامانم نقاشی های خوشگل میکشید خب این باعث میشد ک اعتماد ب نفسم بره بالا و درسمو بیشتر بخونم.و بیشتر از اینک ب هوش بچه توجه کنین در اینده بهش پشتکار داشتن دو یاد بدین

انرژی مثبت باش

یک اصل مهم تربیتی:

برای تربیت فرزندتان عجله نکنید‼️

👈اگر فرزندتان همکاری نمیکند از پوشک گرفتن فرزندتان عجله نکنید. شما تا ۳ سالگی وقت دارید.

👈انتظار تمیز نگه داشتن اتاق را از فرزند نوپای خود نداشته باشید. از ۳سالگی کودک می تواند مسئولیت های کوچک را بپذیرد.

👈برای تمیز غذا خوردن فرزندتان اصرار نکنکید. کودکان از ۲ سالگی می توانند قاشق به دست بگیرند و از ۳ سالگی می توانند آداب غذا خوردن را بیاموزند.

👈برای آموزش آکادمیک مانند نوشتن، زبان دوم، ورزش حرفه ای عجله نکنید.

بهتر است بعد از ۶ سالگی شروع کنید.

▪️فشار آوردن روی کودک زمانی که آماده نیست تنها اختلال در مسیر رشد کودکتان بوجود می آورد

وای چ تاپیک خوبی زدی استارتر جان.منم میخاستم بگم که اگ میخاین در زمینه درسی بچتون موفق باشه خود ماما ...

فاطمه جون عالیه من هم همینکارذو برای دخترم انجام میدم معمولا بچه ها تلفیق نقاشی و مشق روبیشتر میپسندند 

نی نی سایبت این تایپیک رو لازم داشت اما امیژدوارم اعضا همکاری کنند 

هرگز تحت تاثير كنايه ها گلايه ها طعنه ها يا دخالت ديگران قرار نگيريد و بر پاى آن عمل نكنيد.

به عنوان مثال: فرزندتان خسته، گرسنه و يا كلافه است و بسيار طبيعي است كه كلافگى خود را با اعمالش نشان دهد.

كم كم زمزمه اطرافيان بلند ميشود كه شما نتوانستيد فرزندتان را خوب تربيت كنيد، و در آخر شما براى ساكت كردن بقيه سر فرزندتان فرياد ميزنيد يا پشت دستش ميزنيد و به طور عجيبى بقيه ساكت ميشوند.

فراموش نكنيم مهم نيست بقيه چه ميگويند، زمانى كه اقدام به كارى كرديم تنها ما مسئوليم.

كاش مي توانستم تصوير پشت سرت را روشن و واضح كنم ، كاش مي توانستم لبحند بر لبانت بنشانم ، كاش مثل باد مي توانستم دست بر موهايت بكشم ، من تو را خواهم فهميد .

چشمانت را باز كن

💢 سبك هاي دلبستگي

♨️ یکی از مهمترین عواملی که باعث شکست روابط عاطفی ما می شود "سبک دلبستگی" ما است.

❌افرادی که در دوران کودکی وقتی نیاز داشتند مادر در دسترس شان نبوده در بزرگسالی معمولا ً در دسترس نیستند و وقتی کسی دوستشان دارد و می خواهد به آنها نزدیک شود از نیاز به فاصله صحبت می کنند (دلبستگی اجتنابی).

❌افرادی که در دوران کودکی مادرشان در دسترس بوده ولی متوجه نیازهای کودک نمی شده- بطور مثال بچه را به زور می خوابانده یا به زور به بچه غذا می داده - در دوران بزرگسالی بشدت نگرانند که همان روابط نیم بند خود را هم از دست بدهند. آنها باور دارند که هیچکس نمی تواند آنها را درک کند و دوستشان داشته باشد بنابراین با پرتوقعی و دوره های شدید خشم و پشیمانی، دیگران را از خود فراری می دهند (دلبستگی اضطرابی)