2777
2789

یازدهمم و مثلا من میام به یکی از عوامل مدرسه یا یکی از بچه ها چیزی بگم غیبت کنم دوستم فورا تهش خنده بزنه بعد میگه غیبت نکن مذهبی هم هست و چادری

حالا من یه دوست دیگه دارم اونم چادریه ولی خداییش مثل این نیس خیلی پایه هس 

این نه میشه پیشش غیبت کرد نه راحت بود نه فحش داد نه شوخی های دارک کرد بنظرتون باهاش دوست بمونم؟خجالت میکشم دوستیمونو بهم بزنم وای تازه انقد خزه میگه از مردا متنفرم:/حالا تنها مردی که از نزدیک دیده پدرشه ها ولی دیگه تاثیر نمیدونم چیه

زشته اینجوری دربارش حرف میزنی اونم انسانه و عقاید خودشو داره

برو با کسی دوست شو ک هم فکر و عقیده اید 

از لحاظ مرد ها تو اگر تشنه مردی نمیتونی یکی دیگ ک از مرد متنفره رو مسخره کنی 

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

زشته اینجوری دربارش حرف میزنی اونم انسانه و عقاید خودشو دارهبرو با کسی دوست شو ک هم فکر و عقیده اید ...

چه ربطی داره اولا من شرایطو توصیف کردم

دوما هر کی از مردا متنفر نیس یعنی تشنه اوناس؟توروخدا جمع کنید این جنگ جنسیتی رو مرد و زن مکمل همن و اینکه کسی تو زندگیش به جنس مخالف فک کنه یا باهش ارتباط داشته باش خجالت آور نیس طبیعیه چیزیه که خدا در وجود انسان قرار داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.