2777
2789
عنوان

بچه ها چرا شوهر نیس❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 45 پست
شوهر هست پسر هست این همه پر همین چند روز پیش من عروسی بودم

چرا من خواستگار ندارم 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

من ۲۲ درکت میکنم ۰:(

اووووه من گفتم ۲۹ رو رد کردی

من ۲۷ هستم تو این موقعیت 

۲۲ کا اول راهی

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک های شب جمعه🤣

اصن ربطی ب اون مسئله نداره نمیدونم چرا یهو ازدواجی شدم 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

من که شما رو نمی‌شناسم دلیلشو بگم

اره منظورم یه سری دلایل کلیه ک شایعه

اووووه من گفتم ۲۹ رو رد کردیمن ۲۷ هستم تو این موقعیت ۲۲ کا اول راهی

خب تو این سن معمولا بیشترین خواستگار میاد 

چون تا لقمه اماده ودردسترس دوست دختر هست چرا زن بگیرن که خرجشوبدن

حالا من شوهر مذهبی میخوام 😂

چرا من خواستگار ندارم

الان ازدواج ها مثل قدیم نیست سنتی بیان 

همه وارد جامعه شدن 

نمیگم حتما باید پا رو خط قرمز بزاری ن

ولی باید خودت ارتباطاتت زیاد باشع 

بین مردم باشی 

بین پولدارا باشی اگ پولدار میخوای 

بعدم ب نظرم تفاهم مهم تره تا اینکه فاصله طبقاتی باشه 

مثل خودتون بخواید از لحاظ خانواده 

الان خواستگارها بهت درخواست میدهند

ایکجا ک خواستگار نی خواستگار ینی یه مرد مذهبی مهربون و مسئولیت پذیر که سخت مشغول کار و اهدافشه

خب تو این سن معمولا بیشترین خواستگار میاد

اره ولی خب زوده هنوز

تا ۲۵ هنوز میاد بعدش کم میشه 

البته برا من خدارو شکر از اول نیومد😑😑😑

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

چقدر جمله ت بد بود اسی شوهر نیست یعنی چی اولا ک مرد زیاده اینکه ازدواج کم شده دلیل بر این نیست ک مر ...

چی گفتم مگه؟؟؟

اره ولی خب زوده هنوزتا ۲۵ هنوز میاد بعدش کم میشه البته برا من خدارو شکر از اول نیومد😑😑😑

ایشالا قسمتت بشه عزیزم البته دعای من بگیر بود واسه خودن میگرفت🤣