2777
2789

۱۷ماهه دارم در حد نه و بله و مامان و بابا 

مثلا میگم برم یچیزیو بیار برام میاره بگم اب خوردی لیوانو بنداز ظرف شویی میبره میندازه یا بیسکوییت یا شکلات بخوره پوستشو میبره میندازه تو سینک الانم یاد گرفته همش هرچی بگیم میگه نمییییخووووااااام همینجوری میکشه😅😅😅

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۷ماهه دارم در حد نه و بله و مامان و بابا  مثلا میگم برم یچیزیو بیار برام میاره بگم اب خوردی ل ...

وایییییییییییییییی دهنم اب افتاد عکسشوبفغرس 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

من بچه ام 16ماهش دد بابا مامان چیه چیزه شیر تکرار یک دو سه نه جیگرم میگه زییگر اینا رو میگه بگن دست تکون بده میده دالی میکنه صداش میکنم میاد کفشتو بگم بیار میاره جارو بگم بزن جارو میاره مگم چشمک بزن چشاشو میبنده میگم چراغو خاموش کن اشاره میکنه پریز میگم تی وی روشن کن کنترل و میاره اینم شیرین کاریاشه ولی خیلی لجباز و شلوغ و خرابکاره

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
اون طرف ک داره اشاره میکنه ی نی نی خابیده همش میگه بریم پیشش بوسش کنم

واییی عزیزم ببوسش اسمش چیه؟

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

کاراش تا سه میشماره.مامان بابا بده برو نه بریم دد .امیر.دستشویی میکنه میگم شلوارتو دربیار انجام میده از بیرون میایم میگه درار یعنی لباساشو.جوراب بلد پاش کنه ولی هنوز خوب نه کج پاش میکنه.میگی لپشو بکش میکشه.خوراکی دستشه میگه باز یعنی برام باز کن.

اون طرف ک داره اشاره میکنه ی نی نی خابیده همش میگه بریم پیشش بوسش کنم

پسره یادخترگلم؟اسمش چیه

واییی من فک کردم از تعریف دختر تداعی شدبرام . خیلی ناز و خوش قلب خداحفظش کنه برات 

آهان این کارم میکنه خودم عاشق این قسمتشم میگم مامان دوست داری سرشو به علامت مثبت چند بار پایین میده میگم خیلی سرش به سمت شونه اش میبره یه چیزی میگه هیلی هولی اینجور چیزی

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند