2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر شغلی معتاد داریم خب

اره ولی راننده ها شب نخوابی و تنهایی تو جاده زیاده خیلی در معرض هستن

البته خدا رو شکر شوهرم بنیه ش قویه خوش خوراک هم هست تحمل شب نخوابی داره

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

خدا نکنه به هر حال راننده هام زحمت میکشن

بالاخره هم خطرات جاده هست 

باید بی خوابی بکشن 

میدونی چند تا راننده در روز چپ میکنن ؟

اکثرا یا سیگاری هستن یا معتاد هستن 

بخاطر تحمل بی خوابی 

و اینکه زیاد فرهنگ بالایی ندارن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

کارشون سخته پولشون هم دیر به دیر و با دعوا براشون واریز میکنناکثرا بخاطر فشار کاری و شب نخوابی مجبور ...

عزیزم اونا سالی دوبار تست اعتیاد میدن اگه معتاد باشن ک اجازه رانندگی نمیدن😑 اون قدیمها بله ولی الان ده پونزده ساله دیگه خیلی خیلی باکلاس و به روز شدن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فقط میدونم اکثرا تپلن😂

پس می‌گی چیزی باعث این شده راننده سنگین زنش تپل بشه؟!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

عزیزم اونا سالی دوبار تست اعتیاد میدن اگه معتاد باشن ک اجازه رانندگی نمیدن😑 اون قدیمها بله ولی الان ...

۹۰ درصد دوستای شوهرم تریاکی ند همه دهه ۷۰ یا اواخر ۶۰ ند 

قرص ال دی میخورن میرن ازمایش میدن

طرف قیافه ش تابلوعه ولی تستش منفی هست

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

به نظرم اصلا بچه نداشته باشی راحت تری نه ؟

اخه تا کی بچه دار نشی بحث یه روز و دو روز نیست 

باید یا خانواده شوهرت حامیت باشه یا خانواده خودت

من که خانواده خودم خیلی حامی ند مخصوصا برای  شبایی که بچه تب میکنه و مریضه و شوهرم نیست

بالاخره هم خطرات جاده هست باید بی خوابی بکشن میدونی چند تا راننده در روز چپ میکنن ؟اکثرا یا سیگاری ه ...

فکر میکنم فرهنگشون ربط مستقیمی به تربیت خانواده داشته باشه