تعریف از خود گوه خوریه ولی واقعا دختر خاکی ام اصلاتاحالا پیش نیومده تو جمعی یا پیش کسی تو قیافه باشم اتاقا یه اخلاقی دارم کسی پیشم بشینه همش با خودم میگم نکنه حوصلش سر بره و ... کلی باهاش گرم میگیرم حللا یکی میشینه پیشم میگه فلانی میگفت من چقد چصی میام😐درحالی ک اصلا دورویی ازش ندیده بودم ک بخواد پشت سرم بگه چصی میام یا همیشه همون ادم ازم تعریف میکرد پیش این میشینم میگه فلانی ازت بد میگفت دقیقا پیش این یکی میشینم میگه فلانی ازت بد میگفت حداقل اسرار راز همش باشید غیبت هایی ک . کردید فاش نک همون غیبت خودش کلی انرژی و زمان برده😅
پشت من گفته بودن حاملم😑هرکی بهم میرسید میگفت بچت دختره یا پسر چند ماهته😒
بعضیا خیلی مضخرفن
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥