2777
2789

تعریف از خود گوه خوریه ولی واقعا دختر خاکی ام اصلاتاحالا پیش نیومده تو جمعی یا پیش کسی تو قیافه باشم اتاقا یه اخلاقی دارم کسی پیشم بشینه همش با خودم میگم نکنه حوصلش سر بره و ... کلی باهاش گرم میگیرم حللا یکی میشینه پیشم میگه فلانی میگفت من چقد چصی میام😐درحالی ک اصلا دورویی ازش ندیده بودم ک بخواد پشت سرم بگه چصی میام یا همیشه همون ادم ازم تعریف میکرد پیش این میشینم میگه فلانی ازت بد میگفت دقیقا پیش این یکی میشینم میگه فلانی ازت بد میگفت حداقل اسرار راز همش باشید غیبت هایی ک . کردید فاش نک همون غیبت خودش کلی انرژی و زمان برده😅

از قدیم میگن که در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردم رو نه

به حرف مردم اصلا اهمیت ندید حتی اگه پدر و مادرتون باشن ...

اولویت فقط خودتون والسلام

وگرنه حرف و حدیث و قضاوت که همیشگیه و اصلا جزو چیزای روزمره شده

@__mahyar

پشت من گفته بودن حاملم😑هرکی بهم می‌رسید میگفت بچت دختره یا پسر چند ماهته😒

بعضیا خیلی مضخرفن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم خونگرمی هستم خیلی میگم و میخندم با همه ولی 

وقتایی ک حوصله ندارم حتی سلام نمیدم و ساعتها باهاشون همکلام نمیشم‌

میدونم کارم زشته ولی دست خودم نیست متاسفانه...

تو هلا ک فرو میرم چیزی از دنیای بیرون متوجه نمیشم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

من ادم خونگرمی هستم خیلی میگم و میخندم با همه ولی وقتایی ک حوصله ندارم حتی سلام نمیدم و ساعتها باهاش ...

بنظرم بهترین کارو میکنی چون ادم وقتی دپ و بی حوصلت ممکنه ناخودآگاه کسی رو هم ناراحت کنه 

بنظرم بهترین کارو میکنی چون ادم وقتی دپ و بی حوصلت ممکنه ناخودآگاه کسی رو هم ناراحت کنه

حق باشماست. ولی اطرافیانم میگن مودی هستی و خیلی مغروری و قیافه میگیری 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

لعنتیا 😅

کفری شده بودم از دستشون

جوری که پسر عمم از شهر دور زنگ زده بود 

به عمم میگفت فلانی واقعا بارداره آخه سنش کمه!😖

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

میگفتی کجایی پسر عمهه دیر رسیدی زاییدم بغلمه😅

😂😂😂

منو چی میگی؟

من یه پسر سفید و تپل دارم که تقریبا ۱۲ سالشه تو کوچه بابامم بازی میکنه همیشه🤣

والا بخدا من یه دختر فنچی دارم فقط.

هرجا میرمرباید توضیح بدم.

اصلا اونا نیستن پیش من نمیفهمم این حرفا از کجاست اصن پسره کیه چیه مال کیه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر