2777
2789

خانوما من قبلا که رزمی کار میکردم خیلی انگشتام تو مبارزه برمیگشت و میشکست و.... 

الان بعد چندین سال انگشتام کج هست یعنی حالت پرانتزی داره خیلی ناراحتم انگشتر و حلقه تو دستم قشنگ نیست‌ یه دکتری قبلا گفت باید فیزیو تراپی برم کسی تجربه داره؟ 

ایشالا ک خیره

بله یکی رو دیدم انگشتش شکست بیمارستان دولتی رفت بعدش کج دراومد دکترت باید بری فیزیوتراپی ک طرف نرفت و انگشتش کج موند. درست نمیتونست خمشم بکنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکستنو نمیدونم ولی داداشم انگشتش در رفته بود همونجوری کج موند

برا منم دست راستم اخرید بار دوتا انگشت در رفت کج موند پلی دست چپ شکستگی بود . اقدام نکرد برای درست شدنش؟ من حیلی ناراحتم‌حلقه و انگشتر اصلا قشنگ میس تو دستم کجا وایمیسه تو دستم 🥲🥲

ایشالا ک خیره

بله یکی رو دیدم انگشتش شکست بیمارستان دولتی رفت بعدش کج دراومد دکترت باید بری فیزیوتراپی ک طرف نرفت ...

من مشکل حرگتی ندارم فقط کجه انگشتر میندازم انگشتر تو انگشتم کج وایمیسه قشنگ نیس🥲🥲

ایشالا ک خیره

من مشکل حرگتی ندارم فقط کجه انگشتر میندازم انگشتر تو انگشتم کج وایمیسه قشنگ نیس🥲🥲

کی اینجور شد؟

برو فیزیوتراپی شاید درست بشه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

۳ ۴ سال پیش

خیلی ازش گذشته

برو دکتر نظر دکترو بپرس