من راجب همه چی سخت میگیرم یا هرچی رو الکی بزرگ میکنم یه مشکل کوچیک رو بزرگ میکنم اونقدر که خودم خسته میشم بی حال میشم نمیدونم چیکار کنم
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید بیشتر توضیح بدیبعضی ها وسواس فکری دارن بعضی ها ادمای فوق حساس هستن بعضی ها اورتینکن
وسواس فکریه بیشتر
مثلا یه جایی یه حرفی گفتم خوب اصلا به هرکی بگی میگه مهم نیست ولی من سر این خیلی فک میکنم یا یکی یه چیزی بگه بهم تا مدت ها فک میکنم به چون وچراش
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
اخه یه فرق ریزی بین وسواس فکری و اورتینک هست من حس میکنم خودم اورتینک هستمتو وسواس فکری نمیتونی جلوی ...
نمیدونم هنوز