2777
2789
عنوان

از خونع زدم بیرون

66 بازدید | 8 پست

دو هفته هس از خونه اومدم بیرون پیش مامان بزرگم زندگی میکنم 

دیگه نمیخام برگردم

دلم میخاد برم تهران مستقل زندگی کنم . 

نیاز به شغل پاره وقت و دور کار دارم 

شما چی پیشنهاد میدین

کار اشتباهیه به نظرم تو این دوره زمونه تنها سخته اصلا گرونی هم هست تهران خونه بخوای اجاره کنی کلی پول میخواد اجاره ها بالاس شدیدا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار اشتباهیه به نظرم تو این دوره زمونه تنها سخته اصلا گرونی هم هست تهران خونه بخوای اجاره کنی کلی پو ...

اینکه هر روز تو خونه تحقیر شم و شخصیت وغرورم له شه چی؟ اینکه حتی نتونن از یه خاستگار بخاطر دخترشون استقبال کنن چی

اینکه هر روز تو خونه تحقیر شم و شخصیت وغرورم له شه چی؟ اینکه حتی نتونن از یه خاستگار بخاطر دخترشون ا ...

دیگه اینجوریه من خودمم زیاد کشیدم تنهایی سخته پول زیاد میخواد برا خونه و اجاره رو جای خوب باید باشه امنیت باشه خونت میفهمی چی میگم تنهایی میتونی بخوابی واقعا من نمیتونم اصلا اصلا نمیتونم الان شوهرم نیس بیدار موندم خوابم نمیاد چراغ هم روشنه 

منم میترسم از تنهایی

بیخیال شو این کار خطرناکه به نظرم تنهایی سخته خطر داره والا من شوهر دارم ی بار امدن کلید انداختن تو خونم شوهرمم نبود ی بارم ظهر بود سوپ خریده بودم برا پسرم طرف گذاشته بود تو آسانسور که بیاد بالا از دوربین در نگاه نکردم دیدم ی آقایی ۶۰ ساله آمد جلو در گف مال شماست گفتم آره بزارید دم در وردارم پسرم درو باز کرد ندونست طرف دستشو انداخت لای در وارد خونم بشه با زور در و بستم دستشو کشید بی ناموس بیشرف آمده بوده طبقه ۳ میخواست وارد خونه من بشه 

خودشم خونه رو باید جای خوب تهران اجاره کنی که امنیت باشه میفهمی چی میگم بیخیال شو برگرد خونتون این کار درستی نیس باز هر جور صلاحته