2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنم به جز صورت و ناحیه تناسلی و باسن

ببین من یه شماره بهت میدم طرف منشی دکتر دارو سازه.برا صورت دخترم که جوش میزد و خودم که پوستم رنگش تیره شده بود و جای جوش داشتم یه صابون داد با یه کرم برا چروک های صورتم اصلا نگم چطور معجزه کرد.برا دخترم همه جور شوینده گرون میگرفتم به خدا خیلی خرج کردم،دکتر هم میبردم اما بی فایده بود،یه هفته صابون زد پوست بچم صاف شد🥰 دستامم اگزما بود نمیدونم چی بود که بعد از کاشت ناخن پوست دستم قارچ مانند گرفته بود و پوستش رفته بود و ترک ترک شده بود که خون میشد از بس نازک شده بود.یه کرمم برا دستم داد که با ویتامین دی با هم زدم یعنی خدا خیرش بده الهی.دردابلا ش تو سر هر چی دکتره😅

وای من جمعه هفته پیش کا سوسیس خوردم شنبه از اینا زدم😭😭

دختر منم عاشق سوسیسه.هر چی میگم اول به فکر صورتت باش بعد شکم گوش نمیده.سوسیس همش ادویه است با آشغال مرغ .خونگی خودت درست کن چون گوشتش سالمه دیگه به ادویه کمتری هم نیاز داره

دختر منم عاشق سوسیسه.هر چی میگم اول به فکر صورتت باش بعد شکم گوش نمیده.سوسیس همش ادویه است با آشغال ...

اونا گوشت ها گندیده مجبورن خیلی ادویه بزنن تا همه چیز عالی به نظر بیاد

ببین من یه شماره بهت میدم طرف منشی دکتر دارو سازه.برا صورت دخترم که جوش میزد و خودم که پوستم رنگش تی ...

09929090451 خانم رضا زاده

حتما فردا واتساپ پیام بزار براش جوابتو میده

09929090451 خانم رضا زادهحتما فردا واتساپ پیام بزار براش جوابتو میده

اصلا نگران نباش برا من که معجزه کرد انشالله شما هم جواب بگیری.قیمتاش یکم بالاست.راستی یه ضد افتابم ازش خریدم خدایی خیلی پوستم رو روشن کرده.اصلا اعتماد به نفسم برگشته