2777
2789

دو هفته س خودم مریض بچه ها مریض اعصاب و روحیه برام نمونده انقدر خستم صدای گریه بچه تو گوشمه...

برگشته میگه ما که این هفته نمیتونیم بریم خونه مادرم نه؟ گفتم بچه ها مریضن میگه پس زنگ بزنم اونا بیان دلشون تنگ شده ..... خب لامصب دلشون تنگ بشه خودشون میان دیگه تو چرا زنگ بزنی؟

عصری بهش میگم شام چی بخوریم؟ جواب نمیده

تلوزیونو نگاه میکنه 

میگم صدامو نمیشنوی؟

میگه چرااا 

میگم چرا جواب نمیدی؟ میگه دارم فکرمیکنم

عادتشه حرف میزنی جواب نمیده 

منم باهاش حرف نزدم هرچی اومد گفت شام چی بخوریم؟ چی سفارش بدیم؟ گفتم من گشنم نیست هرچی میخای برای خودت سفارش بده.

به دیوار حرف بزنی ترک برمیداره شوهر من نه.

شوهر چی بود دیگه ،خودمونو انداختیم تو هچل🫤

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث زیاد داریم ولی احترامش بر من واجبه بشناسش باهاش کنار بیا ،خودتو آروم کن الان تو اذیتی باید یاد بگیری انقد با چیزای اطراف بهم نریزی وگرنه آسیب میبینی قشنگم

🥴امضام نمیاد 

قشنگ معلومه این مدت مریضی خودت و بچه ها به اعصابت فشار آورده و خستت کرده ، البته حقم داری ، وگرنه این حرفا واقعا چیزی نیست که بخوای به خاطرش انقدر ناراحت بشی .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بخدا آدم مستقل باشه برگرده بخوره بخوابهپاگیر کردیم خودمونو

🤦🏻‍♀️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

واسه چی انقدر حرص می خوری به همین سوی چراغ۹۰درصد مردای ایرانی همینن.. بگذر

اصلا یه ذره تو مغزش خلاقیت نیست

بگه این مریضه دوتا بچه کوچیک مریض رواااااانیم کردن خودم برم شام بگیرم بیارم.

بهشم میگی چی بخوریم جواب نمیده

منم گشنه ش گذاشتم تا حساب کار دستش بیاد

بحث زیاد داریم ولی احترامش بر من واجبه بشناسش باهاش کنار بیا ،خودتو آروم کن الان تو اذیتی باید یاد ب ...

بخدا دارم از هم میپاچم خیلی خستم روحی روانی جسمی

قشنگ معلومه این مدت مریضی خودت و بچه ها به اعصابت فشار آورده و خستت کرده ، البته حقم داری ، وگرنه ای ...

خیلی اذیتم میکنن بچه ها واقعا اعصابمو خط خطی کردن