2777
2789
عنوان

شوهرم سادیسم داره

118 بازدید | 6 پست

ی عالمه حرف منفی و‌تحقیر میکنه بعد میگه شوخی کردم . اگه بدونه ی کاری اذیتم میکنه بازم تکرارش میکنه اگه بدونه از چیزی بدم میاد مراعات نمیکنه از سرکار گذاشتن من لذت میبره از ترسوندن من لذت میبره خانوادگی همدیگه رو سرکار میزارن میترسونن بعد میخندن من بدم میاد میگن حستسی بیجنبه ای زود باوری.

از دیدن صحنه های بزن بزن خوششون میاد حالا مردا بدشون نمیاد خواهرشوهرامم همینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم با خودش و خانوادش بحرف

خب من که بهش گفتم ولی اون مدلش همونجوریه حتی بچه رو‌هم اذیت میکنه سربسرش میزاره مثلا میخاد شادش کنه بچه رو برعکس میکنه از پاهاش میگیره چپه میکنه میچرخونه

خب من که بهش گفتم ولی اون مدلش همونجوریه حتی بچه رو‌هم اذیت میکنه سربسرش میزاره مثلا میخاد شادش کنه ...

اینقدر بگو داد بزن تا مدل شو عوض کنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده