2777
2789

خانومی ک توی خونه مرتبه و بیشتر از تمیزی خونه به تمیزی خودش اهمیت میده زندگی رو برده مرده هم بیشتر منتشو داره هم نازشو میکشه هم ارزش خودش بالا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو تاشون یه اندازه خوبههم تمیزی خونه،هم تمیزی شخصی

آره ولی کسی که بخاطر تمیزی خونه از خودش میگذره حمومم به زور میره نباید انتظار داشته باشه شوهره براش بمیره 

آره ولی کسی که بخاطر تمیزی خونه از خودش میگذره حمومم به زور میره نباید انتظار داشته باشه شوهره براش ...

خب خونه ی مشترکشون را داره تمیز میکنه که همسرش هم تو اون خونه داره زندگی میکنه نه خونه ی مردم رو که

چه ربطی داره 

عشق و محبت اصلا به این چیزا نیست 

دلی ه

نه والا خونه من یه مو پیدا نمیکنی فقط انواع واقسام مریضی با خودم به ارمغان آوردم مردی که قدر زنشو می ...

تو شوهرت بره سر کار همه کارم برات بکنه ولی از قیافش حالت بد بشه و به خودش نرسه برات دوست داشتنیه؟

خب خونه ی مشترکشون را داره تمیز میکنه که همسرش هم تو اون خونه داره زندگی میکنه نه خونه ی مردم رو کهچ ...

تو مرده دنیا رو بریزه به پات ولی واسه خودش ارزش قائل نباشه و به خودش نرسه واقعا عشقت کم نمیشه ازش