2777
2789
عنوان

کسی اینجا به سگش غذای خشک ایرانی میده ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من واقعا سر این دعوا میکنم که تا چند روز دیگه بچه هامون نمیتونن برن پارک از ترس اینکه یه حیون تیک ...

نترس مگه همه جای دنیا چیکار میکنن؟ بعدم اگر دیدی یکی سگشو بدون قلاده برده بیرون بزن پارش کن مگه الکیه سگ بیاد بگیره اون درصدی از سگ هام که پرخاشگر میشن بخاطر ازاریه که ادما میدن 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بهداشت ول کن بچه ها گناه دارن خب پارک در درجه اول مال بچه هاس 😕

الان دیگه هیچ حرفی رو ادما تاثیر نداره حاضرن بگن شما بچه نیارین ولی اونا حیوونایی مثل سگ نگا دارن بازم میگم با اینکه باحیوونا مشکل ندارم ولی ادما دارن در حق جیوونا جفا میکنن با غذا دادن بهشون با نگهداری ازشون حیوون اصلیتش یه چیز دیگس خدا بخیر کنه فقط

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

اصلا ارزش جواب دادن ندارن اینا سیر نمیشن میدونستم سیر میشه میبردم میدادم بخوره

میخوان بگن ما خیلی وسواس و تمیزیم و از بیکاری کار به ما دارن بگو اخه اسکل پول شامپو سگ من از لباسای تن کل خاندانت گرون تره من دو هفته یه بار فقط ۳۰۰ تومن پول خاک گربمو میدم جای خوب دستشویی کنه اینا پول ندارن بچشونو با کهنه میبندن زور بهشون داره😂

من خودم از حیوونا نمیترسم مسئله ایی ندارم اما خدایی خودم دیدم که توی چمن همه جا یا دسشویی کوچیکه سگه ...

عزیزم بیشعوریه صاحب سگ رو پای حیوون زبون بسته نزار طرف شعور نداره پی پی سگشو جمع کنه همه که اینجوری نیستن 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اسی من ازت تشکر میکنم که همه جوانب زندگیتو درنظرگرفتی بچه دارنشدی دمت گرم

بخداهمینکه به فکربودی ودو دو تا چهارتاکردی وترجیح دادی این مدلی زندگی کنی ممنونم ازت... 

هرچندکه این حیونکی ها هم مراقبت میخوان  رفاه میخوان اما واقعا بچه داشتن هم اعصاب میخواد هم رسیدگی هم رفاه هم توجه مضاعف

طرف بچه آوورده بگه منم رحم دارم به دنیابیارم بچه رو رهاکرده به امان خدا

یا طرف پت خونگی داره بچه م داره انگار که فقط بچه ش یدک کش اسمشه انقدررررر ازبچه متنفر خداشاهده قیافه ش دادمیزد آخرسرم مدرسه گفت بچه رو ببرمشاوره تشنه ی محبت وبردتش ازمدرسه... 

وقتی بچه بیاری وتوجه نکنی ازش جانی میسازی یه آدم افسرده ی مریض میسازی یه نسل معیوب میسازی اما این حیونکی هاتاهستی باهاتن آسیبیم به کسی نمیزنن

قطعا رسیدگی های اولیه ی این بچه هام مهم وشما موظفی  رفاهشو فراهم کنی ببریش بیرون مواظبش باشی همونجوری که اون بهت عشق میده عشق بدی بچه بالاپایینش بیشتره بنظرمن الان خوبه ماهاخودمونوبگذاریم رو ترازو توانایی داریم بچه دار شیم حتی اگر بعدهابی معرفت شدن قبول کنیم اگرنه که انتخاب هازیاده تنهاییم گاهی بد نیست برای اینهاییکه نمی تونن پت هم نگهدارن چون اونم وظیفه داره... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
عزیزم بیشعوریه صاحب سگ رو پای حیوون زبون بسته نزار طرف شعور نداره پی پی سگشو جمع کنه همه که اینجوری ...

چی بگم شما هم به اون حیوون علاقه دارید نمیشه کاریش کرد ولی حق بدید خیلیا بدشون میاد میترسن 

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

دوستان شعور هرکس از کامنتش مشخصه اینجا مثل بیرون پر نخاله اس اهمیت ندین حیف وقته بوس به خودتون و کوچولو هاتون