2777
2789
عنوان

چقدر دنیا بی ارزشه

526 بازدید | 28 پست

برادر دوستم پریروز تو پیاده رو داشته راه خودش رو می‌رفته یه ماشین بهش میزنه ☹️ میبرن همون بیمارستانی که دوستم کار میکنه ( سانتر تروماست) همون اورژانس فوت میکنه دیگه برنمیگرده 😢😢😢

دوستمم شیفت بوده البته ICU 😭😭😭😭

فکر کنین با چه حالی ICU تا اورژانس رو اومده و چقدر خدا خدا کرده که اشتباه شده باشه 

این زندگی همش رنجه ... 

همسایه شون تصادف رو دیده و  زنگ زده ۱۱۵ و باهاش رفته ... 

جوجه پرستار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۶ مجردم

بابام وصیت کرده ۳ دانگ خونه به من برسه مثل پسرا

داداشام میگن ۱ونیم دانگ میدیم

منم یه معلمم با ماهی۱۵ تومن حقوق

نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم

خیلی تنهام وارتباط اجتماعیم افتضاحه

سلام خواهر ارادت .من اتفاقا همین چند دقیقه پیش داشتم به بی ارزشی دنیا فکر میکردم،مثلا پدرم سه ماه قبل جلوی چشمام پر پر شدن،پدری که سالم و قوی و روپا و مرد بزرگی بودن

منم ۳۶ مجردمبابام وصیت کرده ۳ دانگ خونه به من برسه مثل پسراداداشام میگن ۱ونیم دانگ میدیممنم یه معلمم ...

بگو سه دونگ سند بزنه بنامت تا بعد داداشت نتونه کمتر بهت بده

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

کاش منم‌ میمردم راحت میشدم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

برادرمنم تک پسربود تازه دامادم بود ۲۸سالگی تصادف کرد وبهشتی شدچقدر غم افتادتو جیگرم باتاپیکت😭

خدا رحمت کنه عزیزم روحش شاد باشه 😢 ببخشید حلالم کن 

داغ جوون هیچوقت سرد نمیشه 😭

جوجه پرستار