2777
2789

احساس فشار دارم وقتی وایمیستم یه جور درد مبهمه نگرانم کرده.

ولی وقتی میشینم یا خوابم نیست

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قسم ميدي عزيزالان كلي سايت هست ك دكتر انلاين هستهمه بيمارستان ها هم كشيك زنان دارنيك سوالي كن

از کی اینوقت شب اخه مجبور نبودم که اینجا نمیپرسیدم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من ۱۶ هفته امحس شماراداشتم الان کمتر شدهفقط وقتی دراز میکشیدم به پهلو از بین میرفتموقع نشستن هم اذیت ...

اره اره

طوری نیست؟

اره ارهطوری نیست؟

والا متخصص ک نیستم اما هروقت رفتم دکتر و سونوگرافی همه چیز خوب بود شکر خدا 

دیگه منم سعی میکردم همش به پهلو دراز بکشم میگفتم طبیعیه حتما

اخه وقتی لکه بینی و اینا نباشه چرا باید بترسیم؟!

والا متخصص ک نیستم اما هروقت رفتم دکتر و سونوگرافی همه چیز خوب بود شکر خدا دیگه منم سعی میکردم همش ب ...

من مرض خودازاری دارم عزیزم.

باشه پس من برم بخوابم

منم وقتی بلند میشم قندم میفته میشینم اوکی میشم

خب افت فشار طبیعیه.

ولی امروز حس کردم وقتی ایستادم یا راه میرفت انگار از زیر فشار دارم.

حالا فردا نوبت پروژسترونمه الهی که چیزی نیست