2777
2789
عنوان

دوست فوضولتو اینجور ادب کن

149 بازدید | 19 پست

یه همکلاسی دارم دوسال بود گیر داده بود که میخوام بیام خونتون.رفته بودم مشهد اینم مشهدو بهونه کرد اومد خونمون منو ببینه.من خیلی بدم میاد از آدمایی که میان خونمون پا میشن همه جای خونه و کمد و کشو هارو هم حتی نگاه میکنن.بااین دوستمم صمیمی نیستم،همکلاسی هستیم.اومد و ازش پذیرایی کردم بعد پذیرایی گفت من دارم میرم حمومتو نگاه کنم بینم تمیزه یا نه.منم گفتم به حموم چیکار داری؟هیچی نگفت.پاشد رفت اتاق خواب بعدم در حموم رو باز کرد،منم با شوخی از پشت گردنشو گرفتم هلش دادم اونور گفتم کارت خیلی زشته فوضولی میکنه.در حمومم بستم.بعدم زدیم زیر خنده،ولی خیلی فوضول بود خوشم نیومد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بدم میاد از آدمایی که میرن مهمونی فوضولی کنن و همه جارو برن نگاه کنن.تازه کشوهامم میخواست نگاه کنه اجازه ندادم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از ادم فضول بدم میاد

تازه یه دوست داشتم علاوه بر اینکه فضول بود حسودم بود و چشم خیلی شوری هم داشت 

منم همیشه میخوام ببینمش لباسای کهنه میپوشم میگه چی خریدی میگم هیچی خونمون هم خیلی ساله دعوت نمیکنم

همچین آدمی یعنی هس؟

آره.دختر عمم هم همین بود میومد دست میکشید رو میز غذا خوریم و آینه و اینا که ببینه تمیزن یا نه.باهاش قطع رابطه کردم چون هرسری که میومد معذب میشدم

منم از ادم فضول بدم میادتازه یه دوست داشتم علاوه بر اینکه فضول بود حسودم بود و چشم خیلی شوری هم داشت ...

کار خوبی میکنی.ازش فاصله بگیر

آره.دختر عمم هم همین بود میومد دست میکشید رو میز غذا خوریم و آینه و اینا که ببینه تمیزن یا نه.باهاش ...

سالها توغار تنهازندگی کنم باهمچین ادمایی دوس نمیشم هرکی اینطوره رابطتتو قطع کن

منم یه همکلاسی داشتم با اینکه زیاد صمیمی نبودیم پیله کرده بود میخوام بیام خونتون 

خیلی برام عجیب بود که چرا اون منو دعوت نمیکنه و درحالی که من بهش تعارف نمیزنم گیر داده بیاد خونمون

یعنی اونم قصدش فضولی بود؟😂

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

سالها توغار تنهازندگی کنم باهمچین ادمایی دوس نمیشم هرکی اینطوره رابطتتو قطع کن

بله من تو اینجور روابط محکم و قاطعم.هرکسیو خونم راه نمیدم

منم یه همکلاسی داشتم با اینکه زیاد صمیمی نبودیم پیله کرده بود میخوام بیام خونتون خیلی برام عجیب بود ...

بله شک نکن.خیلیا میان فقط ببینن خونه زندگیت چه شکلیه،چه وسایلایی داری،زن ترتمیزی هستی یا نه و..

پشتت حرف نمیزنه وقتی جلوش اینجوری هستی؟

هم پشتم حرف میزنه هم تو روم 

خیلی سم هست 

فوق العاده هم ادم کنترل گری هست همش میخواد بگه چیکار کن چیکار نکن هر دفعه دماغشو میسوزنم میگم نظرت برام مهم نیستا باز نظر میده اینو بپوش موهاتو فلان کن و ....

بهش گفتم ببین زیاد بری رو اعصابم میذارمت کنارا یه دفعه ده سال باهاش قطع رابطه کردم