2777
2789
عنوان

کاش بعضی این پسرا رو بفرستن سخت ترین مناطق واسه سربازی 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 58 پست
اره سخت ترین تمرینات بهشون بدن ک مرگ با چشم ببینن و حس کنن

دیگه نه در این حد

من حوصله عقده ای تر شدن این دسته پسرا رو ندارم، بطور کلی میگم باید برن سربازی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو باید پدر و مادرشون از اول درست تربیت می‌کردن. وقتی تو سنین کودکی درست شخصیتشون شکل نگرفته، د ...

بزار زجر بکشن ما دلمون خنک شه🤣

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اینهمه مرد داریم که سربازیشونم رفتن ولی از خیلیا که سربازی نرفتن هم داغون ترن

در کل این که سربازی پسرا رو مرد میکنه رو قبول ندارم

سربازی ، حداقل تو ایران بیگاریه و هدر رفت عمر و جوونی

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
بزار زجر بکشن ما دلمون خنک شه🤣

من سادیست نیستم متأسفانه یا خوشبختانه.

کلا هم با سربازی اجباری (و هر چیز اجباری دیگری در قوانین) مخالف هستم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دیگه نه در این حدمن حوصله عقده ای تر شدن این دسته پسرا رو ندارم، بطور کلی میگم باید برن سربازی

عذاب بکشن دلمون خنک شه 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

من سادیست نیستم متأسفانه یا خوشبختانه.کلا هم با سربازی اجباری (و هر چیز اجباری دیگری در قوانین) مخال ...

سادیسم کسیه ک آدم بی گناه اذیت میکنه ن کسی ک میگه مرد بی مسئولیت و ترسو باید ادب شه لاقل سمت زن نیان وقتی عرضه ندارن

بدترین جا برا سربازی مرز و جاهایی ک اب هوای گرم داره

از گرما ذوب شن ایشالا

سادیسم کسیه ک آدم بی گناه اذیت میکنه ن کسی ک میگه مرد بی مسئولیت و ترسو باید ادب شه لاقل سمت زن نیان ...

سادیست کسیه که از رنج و عذاب بقیه لذت می‌بره.

یعنی از نظر شما سربازی واقعا چنین نتایجی داره؟ عجب! پس باید چند نفر جمع بشن یه تحقیق جامع و کاملی روس انجام بدن. اگه واقعا انقد فضیلت توش هست یه طرحی ارائه بشه که همه جای دنیا اجباری باشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اینهمه مرد داریم که سربازیشونم رفتن ولی از خیلیا که سربازی نرفتن هم داغون ترندر کل این که سربازی پسر ...

در حد تنبیه شدن این مامانیا کافیه

عذاب بکشن دلمون خنک شه

بعضی وقتا منم اینطور فکر میکنم

ولی فکر کن سربازی تموم بشه و صدبرابر بدتر اوار بشن رو سر دختر مردم. اینجوری بدتره. همون اجبار سربازی و پادگان براشون بسه

خلاصه بگم به معنای واقعی کلمه گند زدن با اون کارزار،هرکسی ک یه ذره به فکرشون بود و اونایی ک دل میسوزوندن مثل خودم اکثرا دیگه اهمیت ندادن که سربازی ممکنه چقدر سخت باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سادیست کسیه که از رنج و عذاب بقیه لذت می‌بره.یعنی از نظر شما سربازی واقعا چنین نتایجی داره؟ عجب! پس ...

باشه تو ساکت باش تو خوب 

اصن تو مردی بنظرم الکی زن گذاشتی امضاتم مشکوکه

سادیست کسیه که از رنج و عذاب بقیه لذت می‌بره.یعنی از نظر شما سربازی واقعا چنین نتایجی داره؟ عجب! پس ...

اون خلایی ک کارزا امضا کردنم سادیسم از نوع پیشرفته داشتن