2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره ی شیر افزا و مکمل اهن و ویتامین بخور. بعضیا کلا کم شیر هستن. بعضیام یه لیوان آب میخورن شیرشون خیلی مقوی تره و بچه خیلی وزن میگیره باهاش. شیر خشک بده

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
شیر بچهنداشتم من

قرص ال دی باعث خشک شدن شیر مادر میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تا حالا نخوردم

چرک خشکن نخوردی ؟ 

تند تند سینه رو گذاشتی دهنش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

آب کله پاچه رو امتحان کن

هم مقویه هم شیر رو زیاد می کنه

شیربادام هم شنیدم عالیه

حتما امتحان کن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چرک خشک کن همونا که دکتر برا بخیه ها داد بعد رایمانسینه هم دائم دهنش بود ولی میک نمیزد درست

الان اصلن شیر نداری؟؟ 

ببین الان باید طوری شیرت زیاد باشع که بعد حمام از سینه ت شیر قطره قطره بیاد 

الان اصلن شیر نداری؟؟ ببین الان باید طوری شیرت زیاد باشع که بعد حمام از سینه ت شیر قطره قطره بیاد

چرا داشتم تا ۵ دقیقه بچه میگرفت فوری سینه خالی میشد منم حجم سینه ندارم

الان بچم بزرگه