2777
2789

من یه خواستگاری داشتم یک ماهی میشه 

اینا گفتن میخوان بیان

بعد منم اوایل ازش خوشم میومد ولی بعد دیدم اصلا ازشون خبری نشده ما الکی منتظر بودیم اینا بیان🥴🥴🥴

بعد از چشمم افتاد خانواده پسره خیلی مذهبی ان ک فقط ادعاست وگرنه آدم هر جوری شده قولشو انجام میده 

حق ناس نی؟

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا بهترش میاد

بحث اینکه آدمای مذهبی خیلی ادعاشون میشه😏

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

فک نمیکنم حق الناس باشه

چرا ؟ زیر قول زدن حق ناس نیس پیش شما مذهبیا؟

ما داریم تو دانشگاه یجور نگاه میکنه انگار نوه پیامبره

اسگل زیاده 🥴

چرا ؟ زیر قول زدن حق ناس نیس پیش شما مذهبیا؟

😐

شاید نظرشون عوض شده خب چیکار میکردن؟

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

بحث اینکه آدمای مذهبی خیلی ادعاشون میشه😏

نمیخام دید خیلیا به مذهبیا بد بشه

ولی شوهر من اهل قرآن(قاری قرآنه)،فعال اجتماعیه،بشدددت بیرون از منزل مودب و سر به زیر و خوشگل و خوش تیپ بخدا هر کی میبینه فکر میکنه فرشته س.....

ولی نگم از اخلاق گندش تو خونه....عصبی که بشه منو کتک میزنه،جیغ و داد میکنه،حتی یبار میخاست شب منو تو بیابون ول کنه ....من خودم چادری،آبرودار....با سیلی صورت خودمو سرخ نگه داشتم

همش میگم کااااش با یه پسر قرتی و لات اما خوش اخلاق ازدواج میکردم

اخلاق خییییلی مهمه

شخص با ایمان از خدا میترسه و آزارش به احدی نمیرسه و اینکه طرف نماز یا قران بخونه ولی کارای دیگه ش و درست نکنه نمیشه بهش گفت مذهبی و مومن

امام علیه السلام فرمودند مسلمان کسی ست که دیگران از دست و زبانش در امان باشند این شرط مسلمونیه بقیه ش به کنار 

شخص با ایمان از خدا میترسه و آزارش به احدی نمیرسه و اینکه طرف نماز یا قران بخونه ولی کارای دیگه ش و ...

از نظر من شوهرم مذهبی نیس 

ولی دید عموم جامعه به همچین افرادی اینجوریه بخصوص اینکه قیافه شوهر من شبیه شهداس ...هر هفته میره مزار شهدا،جمعه ها نماز جمعه...اهل نماز اول وقت،روزه و...

هر جا کوچ کنیم اول عکس رهبری رو میزنه تو دیوار پذیرایی

ولی نگم از اخلاقش....عصبی که بشه همه چیو میشوره میبره

بخداااا قسم اگه دروغ بگم خدا منو نبخشه